Home / Kiemelt / Aranyba mártott exkluzív iPhone 5

Aranyba mártott exkluzív iPhone 5

Egy almás okostelefon azoknak, akik számára egy gyári állapotú iPhone egyszerűen már túl hétköznapi és unalmas.

Kétségtelen, hogy napjaink egyik legdivatossabb mobiltelefonja nem más, mint az Apple által tavaly ősszel piacra dobott iPhone 5, melyből az amerikai gyártó negyedévente sok tízmillió példányt ad el világszerte. Ebből következik, hogy egy iPhone 5-tel manapság már nem igazán lehet kitűnni a tömegből, legfeljebb csak akkor, ha annak külcsínjét egy mobiltelefon nemesítő cég kezelésbe veszi.

A Golden Dreams a Baselworld 2013 szakkiállításon mutatta be legújabb okostelefon kollekcióit, a Carbon Fibert, a Carbon Goldot, illetve a Goldot. Ez utóbbi modell felületének nagy részét 24 karátos arany borítja, mely abszolút exkluzív megjelenést garantál. A 4 colos képátlójú és nagyfelbontású érintőkijelzővel, remek kamerával, valamint 64 GB integrált flashmemóriával szerelt aranyozott Apple iPhone 5 fekete és fehér változatban kapható.

A különlegességnek persze alaposan megkérik az árát: a 24 karátos arannyal díszített iPhone 5 4900 euróba, vagyis átszámítva mintegy 1,5 millió forintba kerül. Az exkluzivítást fokozandó, a készülékből mindössze ötven példány fog készülni.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...