Home / Autó-Motor / Bicikli / A biciklik Ferrarija

A biciklik Ferrarija

Az olasz tervezők nemcsak négykerekű, hanem kétkerekű fronton is mindig gyönyörűszépeket alkotnak.

 

Olaszországban készülnek a világ legszebb sportkocsijai – ezzel a kijelentéssel tulajdonképpen kár is vitatkozni, hiszen gondoljunk csak a szteroidoktól duzzadó Ferrarikra, az igazi utcai torpedóknak tekinthető Lamborghinikre, vagy például az igazán stílusos megjelenésű Maseratikra. Most pedig elkészült a taljánok legújabb designikonja, ami nem más, mint egy bicikli.

 

A keresztségben Passoni Nero XL nevet kapott drótszamár nem egyszerűen csak remekül néz ki, hanem esetében a legmodernebb technológiákat használták fel annak érdekében, hogy a tömeg a lehető legalacsonyabb maradhasson, ezáltal pedig a lehető legnagyobb sebességet lehessen elérni vele. A karbon és titán alkatrészeket gazdagon felvonultató, kávébarna-bronz színben pompázó bringa egyes elemeit kézzel festik, így tulajdonképpen semmi meglepő sincs abban, hogy az árcédulán ezúttal 24 ezer dollár, vagyis nem kevesebb mint 5,5 millió forint van feltüntetve.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...