Home / Kiemelt / 24 karátos arany Samsung Galaxy S4

24 karátos arany Samsung Galaxy S4

A dél-koreai gyártó aktuális okostelefon nagyágyúja most minden korábbinál elegánsabb gúnyába bújt.

A Samsung március közepén jelentette be idei smartphone zászlóshajóját, a Galaxy S4-et, mely aztán április végén fel is bukkant a boltok polcain. A hatalmas tudású készülék természetesen nem olcsó, hiszen kártyafüggetlen formában akár 230 ezer forintot is elkérnek érte, azonban adott esetben ennél jóval többet is kifizethetünk egy ilyen telefonért.

A tavalyi Galaxy S III-at sok kritika érte amiatt, hogy külseje teljes egészében műanyag, így az idei Galaxy S4 oldalán már egy minőségibb benyomást keltő alumínium díszcsík fut körbe. Azonban ha esetleg még ezzel is elégedetlenek vagyunk, akkor adott a lehetőség, hogy 24 karátos aranyborítást kapott Galaxy S4-et vásároljunk potom 1700 fontért, vagyis átszámítva mintegy 610 ezer forint ellenében.

Az 5 colos képátlójú és Full HD felbontású érintőkijelzővel, illetve kiviteltől függően négy/nyolcmagos processzorral felvértezett készülékből nemcsak normál arany, hanem platina és rózsaarany változat is készül. Érdekesség, hogy a limitált szériás, 16 GB belső memóriás és kártyafüggetlen Goldgenie Galaxy S4 nem a hagyományos papírdobozban, hanem egy kiváló minőségű fadobozban kerül átadásra.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...