Home / Autó-Motor / Autó / 2015 Bentley Continental Supersports

2015 Bentley Continental Supersports

A jelenlegi Bentley Continental Supersports-ot 2009-ben mutatták be a közönségnek. 2014-es évben a Bentley egy új, nagy teljesítményű zászlóshajón fog dolgozni, források szerint. Az új modell a jelenlegi GT Speed​​(616Le) és a közelgő Continental GT3(675Le) között kap majd helyet.

Az új Continental Supersports szénszálas paneleket, merevebb felfüggesztést és egy iker-turbós W-12 motort fog kapni, ami kb. 650 lóerő lesz. Mint látható, a növekedés igen csak szerény, csupán 30 lóerő, de a Bentley szakemberei azt mondják nem minden az erő.

A vállalat továbbá az autó tömegének csökkentésén is dolgozni fog, felülvizsgálják a futómű beállításait és javítják a fékteljesítményt. A vezetési élmény növelését tervezik, jobb kezelhetőséggel és morcosabb kipufogó hanggal. A pletykák arra utalnak, hogy annak érdekében, hogy csökkentsék az autó súlyát, kiveszik a hátsó üléseket míg az elülső üléseket szénszálas kompozitból készítik majd.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...