Home / Autó-Motor / Autó / A 60-es évek egyik dala olyan lázba hozta a nagyit hogy nem tudták beültetni az autóba. A legcukibb nagyis videó a neten!

A 60-es évek egyik dala olyan lázba hozta a nagyit hogy nem tudták beültetni az autóba. A legcukibb nagyis videó a neten!

Öreg testben fiatal lélek. Erről szól az unoka rejtett videója a táncos lábú nagyiról. Magyar nagyik figyelem, ha ez a 88 éves nagymama képes ilyen jókedvre kerekedni egy régi daltól, akkor nektek sem szabad hagyni magatokat.

Biztos olykor a fületekbe cseng a hatvanas évek slágerei közül az, amely még mindig felpezsdíti egy kicsit a vérkeringéseteket. Innen már csak egy huncutnyi akaraterő kell, és máris jöhet a tánc.

Feole mamát egy Dion DiMucci által előadott – “Runaround Sue”- dal hozta olyan lázba hogy egyszerűen a hirtelen jókedvének köszönhetően fittyet hányt a rá váró autóra és energikusan korához méltó előkelőséggel táncra perdült a ház előtt.

A videó garantáltan jóságos elismerő mosolyt csal az arcotokra érdemes megnézni. Kedves idősebb olvasók, vagy fiatal unokák. Írjátok meg nekünk kommentben, hogy melyik az a dal, amely titeket vagy a nagymamátokat ilyen lázba hoz. Ha lesz magyar párja a nagyinak és sikerül lefilmezni, akkor mi itt szívesen közzétesszük.

Forrás:

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...