Home / Utazás / Afrikai utazások / 1 millió dolláros családi szafaritúra

1 millió dolláros családi szafaritúra

Egy luxusutazás azoknak, akik valami igazán különleges afrikai élményre vágynak.

Végre itt a nyár, mindenki útra kel, van aki csak a Balatonhoz ruccan le, van aki a spanyol tengerpartra tart, és persze vannak olyanok is, akik ennél jóval nagyobb szabású nyári pihenésben gondolkodnak. Az alábbi luxusúttal csak akkor érdemes foglalkozni, ha egyrészt elég vastag a pénztárcánk, másrészt pedig, ha több hétre is el tudunk szabadulni az íróasztalunktól.

Az Extraordinary Journey legújabb szolgáltatása nem más, mint a Million Dollar Safari, mely könnyen kikövetkeztethető módon egy olyan afrikai kirándulás, mely kereken 1 millió dollárba, vagyis átszámítva mintegy 236 millió forintba kerül. Jó hír, hogy ez az összeg nem egyetlen személy, hanem egy négyfős család utazását foglalja magában.

A Million Dollar Safari több mint 1 hónapig, egész konkrétan 36 napig tart. Az út Ruandában kezdődik, ahol is három napon át a hegyi gorillák életével ismerkedhetnek meg a résztvevők, aztán pedig Nairobiban több napon át zsiráfokat fotózhatnak a turisták. Ezután következik Kenya, a tanzániai Serengeti Nemzeti Park, a Tanganyika tó, Zambia, Botswana, Dél-Afrika, végül pedig Mozambik.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...