Home / Kiemelt / 1 milliárd forintos napszemüveg

1 milliárd forintos napszemüveg

Ennek az abszolút különleges okulárénak az árából akár több luxusingatlant, vagy sportkocsit is vásárolhatnánk.

 

Tavasz van, egyre jobban közelít a nyár, egyre csak nő a napsütéses órák száma (ha az időjárás is úgy akarja), így nem csoda, hogy a napszemüveg iparág mostanság egyre gyakrabban hallatt magáról. Ahogy minden iparágban, úgy természetesen ebben a szektorban is akadnak filléres tömegcuccok, és persze fellelhető néhány igencsak exkluzív példány. Mi most ez utóbbi kategóriából mutatunk be egyet.

 

Ez pedig nem más, mint a svájci Chopard vadonatúj napszemüvege. Kezdjük is rögtön a termék árával! Tessék megkapaszkodni: a különleges napszemüveg ára egész pontosan 4,084 millió dollár, ami napi árfolyamon átszámítva mintegy 940 millió, tehát közel 1 milliárd forint. Könnyen kikövetkeztethető, hogy az új Chopard modell azonnal letaszította trónjáról a világ eddigi legdrágább napszemüvegét, vagyis mostantól már ez a napszemüveg viseli magán büszkén ezt a kitüntető címet.

 

És hogy miért kerül ennyire sokba a De Rigo Vision által tervezett új Chopard? Nos, például többek közt azért, mert 51 darab gyönyörű gyémánt (4 karát) kapott helyet rajta, ezenkívül pedig a 60 grammnyi 24 karátos arany mellett sem mehetünk el szó nélkül.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...