Home / Életmód / Világító smink- legjobb make-up a legjobb bulikra

Világító smink- legjobb make-up a legjobb bulikra

A diszkókban nem elég a tökéletesen megkreált smink, mivel valljuk be, a sötétben nem igazán látszik. Viszont ezzel a vadiúj trenddel a táncparkett legfeltűnőbb jelenségévé válthatunk!

 

A legtöbb szórakozóhelyen elég nehéz dolguk van a nőknek, hogy felhívják magukra a figyelmet. Hiába a nagy munka árán elkészített smink, ha a sötét teremben szinte nem is látszik. Így csakis ügyes praktikákkal – leginkább öltözködéssel- tudjuk csak felhívni magunkra a figyelmet. Mint tudjuk, a fehér színű ruhadarabok csodásan világítanak az UV fényben, viszont ezen kívül semmi eszközünk nem volt a tömegből való kitűnésre, egészen mostanáig!

 

 

Régebben csak a testfestők használták, de ma már ellepték a sminkek világát is a fluoreszkáló termékek, melyek használatával biztosan minden szem ránk szegeződik majd, hisz’ nehéz nem észrevenni ezt a különlegességet. Eleinte inkább videoklippekben és színházakban találkozhattunk a világító szemfestékekkel és rúzsokkal, viszont most már a drogériák polcain is ott hevernek, így bárki számára elérhetőek. Igaz ugyan, hogy a legtöbb cég piacra dobta ezen termékeit, mégis érdemesebb a kicsit drágább, ámde a jobb minőségűből beszerezni őket, mivel ha elkenődik, akkor az bizony virítani fog!

 

 

A fluoreszkáló készítmények használata igazán egyszerű: az elkészített sminkre csupán óvatosan fel kell vinni egy ecsettel a világító port – vagy összekeverni vele. (Bár néha kapni olyat is, amelyhez már alapból hozzáadták azt az anyagot).  És hogy teljes legyen az összkép, már körömlakkokban is megtalálható, de ebben az esetben is mindenképp ügyeljünk arra, hogy nem pattogzik-e a lakk, mert ez igazán odavonzza a tekintetet!

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...