Home / Autó-Motor / Autó / Új Porsche kétszázezer forintért

Új Porsche kétszázezer forintért

Jellemzően 21 és 60 év közé pozicionálják a Porsche marketingesei saját termékeiket, de a potenciális vásárlók meggyőzése nem kezdődhet elég korán. Íme egy remek játékszer az 5-8 éves korosztálynak.

Ami a 30 év fölötti korosztálynak Magyarországon a lábbal hajtós Moszkvics volt, az a tehetősebb szülők gyerekeinek most az új Porsche gokart. A Porsche Lifestyle kollekció legújabb darabja, a szintén pedálos Porsche gokart most tavasztól rendelhető a sportkocsikat gyártó vállalattól kétszázezer forintnak megfelelő valutáért.

A fekete és narancs színben pompázó high-tech Porsche 25 kilót nyom, de akár 50 kilogrammos utast is elbír, így sportosabb anyukák is nyugodtan kipróbálhatják.  Az acélból készült szerkezet felfújható, alacsony profilú abroncsokon gurul könnyűfém felniken, és természetesen van rajta fék is, amely a hátsó kerekeket fékezi.

A konyhában keresztben autózó lurkók még a vezető jobbján lévő kézifékkarnak is nagyon fognak örülni, feltéve, hogy nem borítják magukra az éppen tálalásra kész ebédet. Ettől eltekintve az új Porsche biztonsága kiemelkedő, gyorsulása abszolút a vezető vérmérsékletétől és edzettségi állapotától függ.

Jó dolga van mostanában a gyerkőcöknek, a még fiatalabbak és még szerencsésebbek már Aston Martin babakocsiban is kezdhetik az életet.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...