Home / Életmód / Tóth Gabi berobban a szépségiparba

Tóth Gabi berobban a szépségiparba

A népszerű énekesnő 2012-ben egy teljesen új területen tűnik fel, a mai napon ugyanis bejelentette: a szépségiparba is beszáll. Tóth Gabi természetesen ezután sem hagy fel az énekléssel, de régi álma válik most valóra azzal, hogy a Perfect Nails-el közösen az ápolt és igényes női körmök népszerűsítésében vállal fontos szerepet. A körömbirodalom kapui tehát kitárultak Gabi előtt.

A mai napon Tóth Gabi és a Perfect Nails szépségszakértői bejelentették, hogy közösen folytatják azt az úttörő munkát, melyet a vállalat 20 évvel ezelőtt kezdett el Magyarországon. A cél továbbra is atökéletes műköröm elkészítéséhez szükséges anyagok, eszközök és körömdíszek népszerűsítése, melyhez Gabi örömmel csatlakozott.

Mára a PERFECT NAILS az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. A néha kihívó, vagy extrém műköröm alkotások nem csak merész kompozíciók, de egyben névjegyek, stíluselemek, melyek tükrözik viselőjük – gyakran pedig készítőjük – személyiségét is. Gabi vadóc, mégis nőies stílusa jó példa lehet az elegancia és a merész koncepciók ötvözésére. „A következő egy évben Gabi a körmein keresztül mutatja meg, milyen egy igazán sikeres XXI. századi nő.”- nyilatkozta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere.

,,Mindig is nagyon fontos volt számomra az igényes külső. Ez a körmeimre is vonatkozik, hiszen a kamerán keresztül milliók látják a kezeimet. Nagyon szeretem az extrém, egyedi, akár kicsit vadabb mintákat, amelyek szexi külsőt kölcsönöznek. Emellett fontos számomra, hogy a műkörmösöm csak magas minőségű, kiváló alapanyagokat használjon, melyek nemcsak körmeim szépségét emelik ki, de egészségét is óvják.”- nyilatkozta Tóth Gabi énekesnő.

Az együttműködésnek köszönhetően 2013 őszéig biztosítottak Gabi tökéletes körmei. Az énekesnő a Perfect Nails-el közösen Október 6-án debütál majd a Stefánia Palotában, a Körömpalota rendezvényen.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...