Home / Életmód / Top 3 prémium alapozó a tökéletes fedésért

Top 3 prémium alapozó a tökéletes fedésért

A megfelelő alapozó kiválasztása igen sok fejtörést okozhat. Nem elég, hogy tökéletesen – mégis észrevehetetlenül – fedjen, igazán fontos az is, hogy hagyja a bőrt lélegezni.


 
Clinique superbalanced powder makeup

 Ez a szuper termék egyből elűzi félelmünket az alapozók használatától, ugyanis púderes állaga miatt tökéletesen és könnyen felvihető a bőrre. Szinte észrevehetetlen, viselése olyan, mintha semmit nem vittünk volna fel az arcunkra. Külön jó oldala, hogy akkor is igazodik a bőrünk színéhez, ha véletlenül 1-2 árnyalattal mást vettünk.  Speciális összetevőinek köszönhetően még ápolja is a bőrt és felszívja a felesleges zsírréteget, így fantasztikus matt hatást biztosít. Az ásványi púder nem irritál, nem szárít, sőt, mi több, remekül hidratál, illetve C, és A-vitamin tartalma miatt a szabadgyökök ellen is védelmet nyújt. Ha mindez még nem lenne elég, 15-ös fényvédőt is tartalmaz, tehát a nap káros sugaraitól is megóv minket.

Ára: kb. 9000 Ft

 

Mac Pro Longwear

 Nem hiába kapta nevét a MAC alapozója, ugyanis akár 15 órán keresztül a rajtunk lehet anélkül, hogy egy kicsit is kopna a fedése. 10-es faktorszámú fényvédelmet biztosít, így akár a nagy nyári melegben is használhatjuk és nem kell attól félni, hogy lefolyik az arcunkról. Könnyű, krémes állagú, mellyel közepes fedést érhetünk el, így nem válik maszkszerűvé az alapozó a bőrön. Azok, akiknek fokozottabb a zsírtermelésük, gyakran ódzkodnak a folyékony készítményektől, viszont ezzel a termékkel nem lőhetünk mellé, ugyanis nagyszerűen kordában tartja a faggyútermelést. Jó tanács, hogy inkább kézzel vigyük fel az alapozót, ugyanis sűrű állaga miatt sokkal pontosabban lehet így eldolgozni.

Ára: kb. 8600 Ft

 

Physicians formula mineral wear  (talc-free mineral illuminating powder duo)

 A Physicians formula különlegessége abban rejlik, hogy az extra érzékeny bőrűek is bátran használhatják, ugyanis teljes mértékben parabén, és illatanyag mentes. Mivel semmilyen irritáló anyagot nem tartalmaz, nem allergizál. Tökéletes mindazok számára, akik nehezen találják meg a bőrtónusokhoz illő alapozót, mivel ebben két árnyalatot is találhatunk, tehát magunk keverjük ki a tökéletes színt, így mintha külön nekünk készítették volna. Fantasztikus és könnyű fedést biztosít, amellett, hogy remekül ápolja érzékeny bőrünket. Sajnos hazánkban egyelőre nem lehet kapni, viszont az internet segítségével bármikor gond nélkül megrendelhető.

Ára: kb. 4500 Ft

 

 

 

 

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...