Home / Életmód / Egészség / Természetes és végleges gyógymód az arcüreg gyulladásra!

Természetes és végleges gyógymód az arcüreg gyulladásra!

Rengetegen szenvednek krónikus, minden évben visszatérő arcüreg gyulladással, úgy, hogy nem is tudnak róla. Az ilyen típusú betegségnek az az oka, hogy az arc üregeiben felgyűlt nyálka nem tud kiütrülni, ezért begyullad. Erre ajánlunk most egy olyan házi gyógymódot, ami akár örökre eltüntetheti a kellemetlen panaszokat.

Forrás: antiworldnews.wordpress.com
Forrás: antiworldnews.wordpress.com

1. Inhalálj fokhagymával! Forró vízbe dobj bele 3-4 összenyomott fokhagymát, és törölközővel a fejeden hajoj fölé, és tíz percig inhalálj. Ez akkor a legjobb, ha még éppen beteg is vagy. Ez leszedi a gyulladást, és fertőtlenít.

2. Inhalálj almaecettel! Fele-fele arányban keverd a forró vizet és az ecetet. Inhalálj ugyanúgy, mint az első esetben. Ez majd ,segít eltávolítani a nyálkákat a fejedből. Ebbe tehetsz teafa olajat, vagy eukaliptusz olajat, hogy erősítsd a tisztító hatást.

3. Igyál mézes csodaturmixot! Egy pohár meleg, de ne forró vízbe tegyél egy evőkanál mézet, egy evőkanál almaecetet és 3 gerezd kinyomott fokhagymát. Vegyél egy nagy levegőt, és húzd le az egészet. Utána rögtön húzz le egy pohár vizet is, mert a fokhagyma égetni fogja a gyomrod.

4. Sós orrmosás! Ennek nincs túl nagy hagyománya hazánkban, de gyógyszertárban tudsz venni ilyen eszközt. Forralt vizet (ami már kihűlt) keverj össze egy teáskanál sóval, hajolj előre 45 fokban, és először az egyik orrjukadon át, aztán a másikon mosd át az orrod.

Ha ezeket két héten keresztül minden nap 2-3-szor csinálod, akár örökre is elbúcsúzhatsz az arcüreg gyulladástól.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...