Home / Életmód / Tű nélküli mezoterápia- mezosens

Tű nélküli mezoterápia- mezosens

A vonzó külső érdekében sok mindenre képesek vagyunk, akár még a legnagyobb fájdalmakat is elviseljük, csakhogy szebbek, fiatalosabbak legyünk. A mezoterápia népszerűsége évről évre egyre csak nő, viszont kellemetlen érzésének köszönhetően senki se veti alá magát szívesen ennek a bőrmegújító kezelésnek. Szerencsére a tűtől való rettegésnek vége, mivel megjelent a fájdalommentes mezoterápia, a mezosens.

 

A mezosens kezelést már évek óta használják több külföldi országban, viszont hazánkban csak most kezd elterjedni- valljuk be, nagy örömünkre. Igaz, a szépség minden áron mantraszerű mondat szinte életünk végéig ott lebeg a szemünk előtt, de ez nem jelenti azt, hogy örömmel is fekszünk egy tűkkel borított készülék alá. Éppen ezért, ha megjelenik egy kevésbé drasztikus módszer, szinte hallani, ahogy a megkönnyebbülés óriási köve földre ér.

 

A tű nélküli mezoterápia lényege ugyanaz, mint az elődjéé, tehát a fiatalító hatóanyagokat mélyen a bőr alá juttatják, majd változatlan formában felszívódik a sejtek belsejében, és fejtik ki hatásukat. A különbség annyi, hogy ebben az esetben modifikált rádióhullámmal képzett apró csatornákon át adagolják a tápláló, nagyobb molekulasúlyú anyagokat, majd ezek a bejáratok a kezelés végeztével maguktól bezáródnak, mivel a sejthártya nem sérül.

Külön jó oldala, hogy nemcsak az arcon, de a test bármely részén alkalmazható, tehát kiváló megoldást nyúlt a striák, terhességi csíkok, valamint a cellulit ellen is.

 

A kezelés eredménye

Már az első alkalom után szemmel látható a változás: a bőr megfiatalodik, hidratálttá válik, a ráncok kisimulnak, színünk újra üde lesz. Természetesen –ahogy a legtöbb kezelést- érdemes kúraszerűen alkalmazni, hetente egyszer, legalább öt héten át. Ekkor minden alkalommal más-más hatóanyagot juttatnak a bőrbe, így a hatás biztosan maximális lesz, és hosszabb ideig élvezhetjük megújult, ragyogó külsőnket.

 

 

Felhasznált hatóanyagok: hialuronsav, multivitamin komlex, gingko biloba, organikus szilícium, koffein, stb.

 

Mellékhatásmentes

Több kozmetikai kezelés nem kívánatos mellékhatásokat rejt magában, viszont a mezosens teljesen biztonságos, főleg, mivel a bőrbe juttatott hatóanyagok semmilyen illat-és konzerválószert nem tartalmaznak, melyek sokszor allergiás reakciót válthatnak ki.

A  mezosens már több magyarországi kozmetikában kérhető, ára 15.000 Ft-tól kezdődik.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...