Home / Életmód / Sztárok elhibázott sminkjei

Sztárok elhibázott sminkjei

A sztárok sokak számára példaképek, etalonok, nem csoda, hogy szeretjük ellesni öltözködési stílusokat és sminkjüket, hisz’ olyan gyönyörűek! Azonban olykor ez közel sincs így…

 

 

 

 
Jennifer Lopez

 

Jennifer Lopez testét és arcát sok nő irigyli. Gyönyörű bőre, mélybarna szemei csak úgy ragyognak a fotókon, még akkor is, ha smink nélkül kapják lencsevégre. Éppen ezért mindenkit meglepett, amikor napvilágot látott ez a fotója, ugyanis itt szinte rá sem lehet ismerni a meseszép énekes/színésznőre. Sem az arc, sem a száj, sem a szem színe nem volt megfelelő. Ezzel a bronzosítóval inkább piszkos, mint napbarnított hatást keltett, az ajkai eltűntek és a szem sminkelése tovább rontotta amúgy is fáradt tekintetét.

 

 

Nicole Kidman

 

Szoborszerű, tökéletes szépség- általában ezekkel a szavakkal jellemzik az Oscar-díjas színésznőt. Az esetek többségében makulátlan külsővel jelenik meg, azonban egyszer sminkese a procedúra utolsó lépését kihagyta, mégpedig a lehulló festékport felfogó, világos színű púder letörlését- és ez bizonyos megvilágításokból igencsak feltűnő. Azonban maga a smink gyönyörű lett volna, ha nincs ez a baki.

 


Christina Aguilera

 

A gyönyörű hangú énekesnő sokszor esik végletekbe, és ez a sminkjén is meglátszik. Sajnos nem ritka eset nála, hogy érdekes külsővel jelenik meg. A fontos szabályt, miszerint egyszerre ne hangsúlyozzuk a szemet és a szájat, gyakran megszegi, ahogy ezt a mellékelt ábra is mutatja.

 

 

 

 

 

 

Sarah Jessica Parker

 

Carrie Bradshaw-t megformáló színésznő az esetek többségében ragyog, remekül néz ki, azonban ezt a választást nem értjük. Sem a haj, sem a smink nem lett eltalálva, ráadásul ez a smink igencsak öregíti a Szex és New York sztárját. Természetesen örülünk, hogy ezúttal nem nyúlt botox-hoz, és láthatóak az apróbb ráncai, viszont a színválasztással ezeket eléggé kihangsúlyozta.

 

 

 

 

 

Tyra Banks

 

Nem tudjuk, hogy a meseszép modell csak ijesztegetésnek szánta ezt a sminket, de ha igen, akkor tökéletes munkát végzett. A sötét szemfestéke zombiszerű szemeket varázsol neki, pláne, amiért a szemöldökéig kente azt. Amennyiben nem így járt volna el, hanem csak diszkréten körbesatírozta volna, akkor sem ezt az árnyalatú rúzst választottunk volna hozzá.

 

 

 

 

 

Pamela Anderson

 

No comment…

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...