Home / Életmód / Színes tincsek gyorsan és egyszerűen!

Színes tincsek gyorsan és egyszerűen!

Az ombre stílusú haj már egy ideje hatalmas népszerűségek örvend. Azonban ezidáig csupán drága fodrásszal, vagy hosszas otthoni procedúra árán sikerült megalkotnunk színes hajvégeinket. Viszont a Color.bug-gal mindezt gyorssá és egyszerűvé tehetjük!

 

Kevin Murphy ismét fantasztikusat alkotott, ugyanis piacra dobott egy forradalmi újdonságot a hajszínezés terén! Ezidáig tincseink árnyalatát kizárólag vegyszerekkel dúsított, roncsoló festékekkel lehetett megváltoztatni. Ennek azonban két hátulütője is volt: az egyik a már említett károsító hatás, mellyel a szálaink igencsak roncsolódtak, a másik pedig az, hogy ha nem tetszett a végeredmény, akkor vagy újabb terméket kellett vásárolnunk, kibírtuk, míg lenőtt a haj, vagy kénytelenek voltunk ollóhoz nyúlni.

 

 

Viszont ennek vége, ugyanis a boltok polcaira került egy olyan hajszínező púder, mellyel percek alatt csodálatos színekben ragyogó frizurát varázsolhatunk magunknak! Természetesen nem lenne gazdaságos ezt az egész hajunkon alkalmazni, azonban egy-egy tincset, illetve sörényünk végét különösebb kézügyesség és hozzáértés nélkül könnyedén átszínezhetjük! Az amerikai sztárok már rég óta élnek ezzel a lehetőséggel, gondoljunk csak Rihannára, Katy Perry-re, vagy Lady Gagára, ugyanis gyakran látni őket színes tincsekkel, melyek egy-két nap múlva teljesen eltűnnek.

 

 

A Color.bug egy olyan púder, melyet alaposan a hajszálakra kenve azonnal beszínezi azokat- akár egy arcpirosító az orcát.  Minél többször és erőteljesebben nyomjuk rá a tincsekre a terméket, annál feltűnőbb árnyalatot kapunk, viszont érdemes egy gumikesztyűt használni a procedúrához, ugyanis könnyen megfogja a kezet is (bár könnyen le lehet mosni). Fontos, hogy ne legyen frissen mosott, illetve túlságosan zsíros a hajunk, ezért a legjobb, ha a hajmosás utáni második napon állunk neki a színezésnek. Tökéletes választás egy-egy hétvégi party-ba, ugyanis igazán feltűnő, divatos, és a hétköznapokon már nyoma sem marad, ugyanis kb. 24 óráig tart, és egyszerű hajmosással gyorsan eltávolítható.

 

 

Használata

 

fésüljük át jó alaposan a hajunkat

-kenjük be a púderrel egy-egy tincsünket, vagy a hajvégeket

-fixáljuk hajlakkal

 

Jó tanács: kerüljük a világos színű ruhákat, ugyanis könnyen megfoghatja a púder!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...