Home / Életmód / Szemfestés helyett ragasztás!

Szemfestés helyett ragasztás!

A sminkelés egyik legfontosabb és leglátványosabb momentuma az a szemhéj színezése, árnyékolása. Hogy mindezt egyszerűbbé és gyorsabbá varázsolják, piacra dobták a felragasztható szemmatricát!

 

A legtöbb nőnek hosszú időbe telik, hogy gyönyörű színekben ragyogó szemeket készítsen magának. Hol túl sok a festék, hol túl kevés és van, amikor fogalmunk sincs, mégis hova kell tenni a megfelelő árnyalatokat, hogy jól mutasson, és kiemelje szemeink szépségét. Emellett a legnehezebb feladat a szem kontúrozása, főleg, ha csábító cicaszemeket szeretnénk magunknak varázsolni. Csak rengeteg gyakorlás és kitűnő kézügyesség árán lehet igazán tökéletes sminket készíteni, amihez valljuk be, nem mindig van elég időnk, illetve kedvünk.

Ezért is dobták piacra a felragasztható szemhéjsminket, illetve kontúrt, hogy megkönnyítsék a reggeli – illetve az esti randira való – készülődést, mivel segítségével pillanatok alatt, különösebb gyakorlás nélkül csodaszép sminket készíthetünk.

 

Az művelet elve hasonló a régi rágós áltetoválások, illetve a körömmatricák használatához, ugyanis a lényeg, hogy a sablonon lévő mintát és színeket egyszerűen felragasszuk a megfelelő helyre.

 

Szemhéjfesték

 

Amennyiben munkába mész, vagy a természetes külső híve vagy, akkor találhatsz natúr színekben pompázó matricákat is. Ezek a termékek hipoallegrén, bőrbarát anyagokat tartalmaznak, tehát semmi rizikója nincsen, ráadásul akár több napig is viselheted, így nem muszáj, hogy másnap ismételten elvégezd a procedúrát. Persze ha nem tetszik, illetve ha meguntad, akkor kevés alkoholos készítménnyel pillanatok alatt lemoshatod.

 

 

Légy a bulik királynője

 

Ha egy kicsit extrém kinézetet szeretnél, választhatsz például leopárdmintás szemhéjmatricát, de nem muszáj, hogy egész szemhéjadat feldíszítsed, ugyanis már rengeteg féle felragasztható szemhéjtusokat is találhatsz a palettán, sőt, csipkézett mintákat is, melyeket a szemhéjon kívül az arc bármely részére felrakhatsz.

 

 

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...