Home / Életmód / Speedfitness az űrből

Speedfitness az űrből

2012: Felgyorsult világban élünk. Mindent azonnal szeretnénk elérni: e-mailünk érkezzen meg rögtön a címzettnek,okostelefonunkkal perceken belül elérjünk mindent a virtuális világban, és jó lenne az is, ha a hasizmunkon egyből láthatnánk a felülések eredményeit.
Rengeteg megoldás van rá, hogy minél gyorsabban és könnyebben elérjük céljainkat. Mégis a teljes akaraterőnket kitartásunkat be kell vetni, hogy élvezhessük a kemény edzéseink eredményeit.
Számunkra, a mai rohanó életünkben a szabad időnk túl értékes ahhoz, hogy megerőltető és nem hatékony edzésekkel töltsük. A Speedfitness ragyogóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés utáni vágyat, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2 x 20 perc ráfordítással is  céljaidat, így néhány héten belül láthatod és érezheted az eredményeket.

Az elektromos áram emberre mért kedvező hatását már az ókori rómaiak is ismerték, akik feltehetően a ráják elektromos impulzusait alkalmazták gyógyászati célból. Az elektromos impulzusokat kibocsátó rehabilitációs eszközök kifejlesztésével pedig már körülbelül száz éve kísérleteznek a tudósok. Az elektrostimuláció módszerének kidolgozása az űrkutatás tudományának köszönhető. Mivel a súlytalanság állapotában az izmok leépülnek és jelentős csontveszteség is kialakul, szükségessé vált egy olyan technológia kidolgozása, amely elősegítette az űrhajósok rehabilitációját. Később a profi sport is átvette és hasonló céllal alkalmazta az elektrostimulációs módszert. A kutatások egyértelműen kimutattták, hogy az EMS edzéseket követően nagy mértékben nőtt a sportolók erőnléte, vitalitása, és állóképessége, a sérült játékosok pedig hamarabb nyerték vissza izomerejüket és fittségüket.

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...