Home / Életmód / Sminktetoválás már 3D-ben is

Sminktetoválás már 3D-ben is

Már egy ideje a divat a természetes külsőt preferálja, ezért a szépségipar is a natúr hatás elérését célozza meg. Mikor a sminktetoválás népszerűsége hanyatlani kezdett, új technikával ajándékozták meg a nőket, kulcsot adva a természetesnek tűnő külsőhöz.

 

Nem is olyan régen még úton-útfélen belebotlottunk vékony vonalszemöldököt és harsány szájkontúrt viselő nőkbe, akik feltűnő esztétikai tetoválásokkal igyekeztek csábítóbb kinézetet varázsolni maguknak. Valljuk be, nem sok sikerrel. Azóta diszkrétebb irányba váltott a divat, ezek a korrekciók már-már a természetesség határát súrolták, de még mindig nem volt az igazi, ezért az emberek kezdtek a sminktetoválásokból kiábrándulni. Ekkor azonban megjelent a kozmetikusok körében ennek a 3D-s metódusa, amivel már valóban tökéletes eredményt érhetünk el.

Ebben az esetben a tetoválásnak térhatása van, így olyan, mintha leheletnyi smink lenne rajtunk. A szakember nemcsak egyszerű vonalakat rajzol, hanem szinte egy komplett natúr sminket készít, akár több féle színből – persze itt nem a rikító árnyalatokra kell gondolni-, így optikailag könnyebben lehet „csalni”. Ez főleg a szemöldök korrigálásánál jelentős, ugyanis amellett, hogy mesterien megrajzolják a barna szőrszálakat, mellé még szőkéket is festenek, így olyan hatást érhetünk el, mintha ez a sajátunk lenne.

Az új technika által szemünket is láthatatlanul hangsúlyozhatjuk, sőt, a 3D-s módszer segítségével a szempillánkat is meghosszabbíthatjuk, illetve sűrűsíthetjük- persze csak optikailag. A szemhéjra is érdemes több féle árnyalatot kérni, ugyanis így szemünk alakját és méretét is korrigálhatjuk, sminkmester mindennapi segítsége nélkül. Általa lelkünk tükre nagyobbá, tekintetünk élénkebbé, kifejezőbbé válik, utósminkelés nélkül is, így hosszú éveken keresztül élvezhetjük megújult, fiatalos külsőnket.

 

Tökéletes azok számára, akiknek nincs idejük fél órát a tükör előtt készülődni, és miután végeztek a szépítkezéssel, nem szeretnének hosszasan bosszankodni azon, hogy pár izzasztó óra múlva remekművük elkenődik, vagy egyszerűen lekopik.

 

Ára:  szálas szemöldök több színből: kb. 50.000 Ft

szemhéj több féle színből: kb. 50.000 Ft

teljes száj árnyékolással: kb. 90.000 Ft

 

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...