Home / Életmód / Mesés sminkek a Lime Crime-tól

Mesés sminkek a Lime Crime-tól

Igazi mesebeli tündérnek, vagy hercegnőnek érezhetjük magunkat a Lime Crime csodálatos sminkkollekciójától!

 

Két lábbal a földön járni unalmas- mármint Doe Deere, a Lime Crime alapítója szerint. A gyönyörű, élénk színű pigmentekkel dúsított sminkjeivel azonban felébreszthetjük a bennünk szunnyadó kislányt, aki megtapasztalhatja azt, amiről gyermekként csak álmodott: hogy egy meseszép, misztikus tündérré változzon, ha csak egy kis idő erejéig is.

 

 

A ruhadivatban már megjelentek a földöntúli, különleges, valamint légies darabok, így csak idő kérdése volt, mikor tör be a sminkpiacra is ez az irányzat. A videoklippekben egyre többször találkozni azzal, hogy az ügyes sminkmesterek kedvenc hírességeinket átváltoztatják gyönyörű tündérré, vagy Barbie babává (pl. Katy Perry, Fergie). Most viszont rajtunk a sor, hogy megtapasztaljuk, milyen is átlényegülni, mármint a külsőnket illetően- és szerencsére ehhez minden eszköz rendelkezésünkre áll, tehát rajta, tegyünk egy rövid utazást a mesék és a fantázia csodálatos birodalmába!

 

 

Ezt az álmot hozza el nekünk Doe Deere, aki éveken át több vegyésszel karöltve alkotta meg egyedülálló sminkpalettáját. Különleges pigmentjeinek köszönhetően olyan sminket tudunk magunknak készíteni, mint még előtte soha! ( És külön jó oldala, hogy állatkísérletek nélkül elkészített termékekről van szó). Már a csomagolás sem megszokott, hisz’ ezekhez a páratlan termékekhez mi más passzolhatna jobban, mint a szabadságot jelképező unikornis, ami átvisz minket a másik világba?

A tervezőnő szerint ideje szakítani az uniformizálódással, és azzal, hogy a külvilág mondja meg, hogy mik férnek a normális keretek közé- így mindenkinek arra kéne törekednie, hogy minél egyedibbé varázsolja magát.

 

Sajnos a Lime Crime sminkeket Magyarországon még nem forgalmazzák, ámde az internet segítségével gyorsan megrendelhetőek.

Egy szemhéjfesték ára kb. $14, azaz 3500Ft.

 

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...