Home / Életmód / Meghökkentő körömtrend Kaliforniából

Meghökkentő körömtrend Kaliforniából

A nők legtöbbször szeretik a feltűnő, egyedi körmöket, és valljuk, be, a trendek igazán kedveznek is nekik. De vajon hol a határ a divatos és a bizarr között?

Már megszokhattunk, hogy csak úgy kapkodjuk a fejünket a körömtrendek után. Némelyek szolidak és elegánsak, de a legtöbb igazán extrém, amit csak kevesen mernek bevállalni. Most azonban elérte Európát is az a divat, melyen még a legbátrabbak is meghökkennek. Ez nem más, mint a valódi kígyóbőrrel borított körmök.

Az ötlet a kaliforniai Terri Silacci-tól származik, kinek fia egy nap hazatérve az iskolából egy hatalmas kígyóbőrt mutatott neki. A fantáziadús hölgy pedig rögtön kapott az alkalmon, és kísérletezgetni kezdett azon, hogy vajon miképp tudná felhasználni. Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy rájöjjön, csodálatos körömdíszt lehet belőle készíteni. Miután bemutatta a nagyközönségnek a kígyóbőrrel borított körmöket, egyből az amerikai kritikusok első számú kedvence lett. Így most már a táskák, cipők és a különböző kiegészítők mellett ezentúl a manikűrözésben is hasznát fogják venni az anyagnak.

Természetesen nem kell félni, az állatok levedlett bőrét használják fel erre a célra, gondos fertőtlenítés és tisztítás után. A belőlük készített lapok igen rugalmasak, így egy speciális zselé segítségével tökéletesen illeszkednek a körmökre, és akár négy hétig is rajtuk maradhatnak, mivel utána UV lámpával is kezelik. A bőrt természetesen fedőlakkot vonják be, mivel anélkül a felülete kissé érdes lenne, illetve mindenbe beleakadna.

A procedúra 2-2,5 órát vesz igénybe, és ára nem kevesebb, mint 300 dollár! Egyelőre hazánkban még nem készítenek ilyen manikűrt, viszont feltehetőleg nem kell rá sokat várni, ugyanis már Európát is megfertőzte ez a bizarr körömtrend!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...