Home / Életmód / Már nem divat a hosszú köröm

Már nem divat a hosszú köröm

Idén nyáron vegyük elő a körömvágó ollót, mivel a hosszú köröm a trendi helyet ciki.

 

A hosszú köröm sokáig a nőiesség egyik szimbóluma volt, hiszen kecses, hosszú zongoristaujjakat varázsol, valamint a szépen karban van tartva, akkor ápolt megjelenést is kölcsönöz. Azonban az évek során a körmök hosszúsága lassan-lassan csökkent, míg mára már szinte teljesen kiment a divatból.

Bár az utcán még mindig járkálnak extrém karmokat viselő nőket, azonban ha belelapozunk pár neves divatmagazinba, vagy megnézünk pár vörös szőnyeges képet a sztárokról, akkor szinte sohasem bukkanunk rá hosszú, feltűnő műkörmökre. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy elhanyagolhatnánk a manikűrözést, hiszen ugyanannyira –ha nem jobban- meglátszik a rövidebb körmökön is meglátszanak a töredezettségek, illetve az alattuk megbúvó piszkok és szennyeződések.

De hogy pontosan milyen idén nyáron a körömdivat? A natúr árnyalatok mellett természetesen az élénk színek vannak a topon. Ezen belül már mindenki fantáziájára van bízva, hogy mit is kezdenek az előttük lévő körömlakkokkal. Amennyiben stílusunk letisztult, akkor használjunk egyszerre csupán egyetlen árnyalatot, viszont ha szeretünk kísérletezni, és nem vetjük el a különleges módszereket, akkor fessünk magunknak ombre köröket, vagy próbálkozhatunk a francia manikűr azon fajtájával, amikor nem rózsaszín-fehér kombót használunk, hanem más, élnénk színeket. Viszont ezek is csak ötletek, mivel az idei nyár körömtrendjénél lakkozás tekintetben szabályok nincsenek, így mindenkinek egyedül saját egyéniségét kell szem előtt tartania!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...