Home / Életmód / Egészség / Már az összes „tuti” módszert kipróbálta, és még sincs hatása?

Már az összes „tuti” módszert kipróbálta, és még sincs hatása?

Ha eltökélte magát a változásra, szeretne egészségesen élni és kíváncsi, hogy miért nem sikerül, most figyeljen!
A számtalan divatos módszer, a diéták és karcsúsító technikák sosem veszik figyelembe az egyéni adottságokat. Ahhoz, hogy eredményesen változtassa meg életvitelét, utána kell járni annak, hogy az Ön számára mi a legmegfelelőbb módszer, és van e esetleg olyan tényező, mely megakadályozhatja Önt a helyes ritmusú fogyásban. Találkozott már olyan diétás módszerrel, amely azt tanácsolja első lépésben, hogy menjen el vérvételre? Mondták már, mielőtt aktívan sportolni kezdett, hogy vegyen részt terheléses EKG-n?
Számos tévhitet kell eloszlatni, mert sokan azt hiszik, hogy lehet egyszerre egészségesen, tartósan és gyorsan fogyni. Mi nem ígérjük, hogy pillanatok alatt fogja elérni a kívánt eredményt, de személyre szabott segítséget nyújtunk. Mi nem mondjuk, hogy mozgás nélkül menni fog, de ha betartja a szabályokat sikeres lesz. Mi nem egy új fogyókúrás módszert ajánlunk, hanem segítünk a helyes és egészséges életvitel kialakításában.


Szeretnénk tájékoztatni arról, milyen következményekkel járhat, ha nem változat. Az emelkedett testtömeg index –más néven BMI- óriási rizikótényező a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában. Gyakoribb a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a magas vérnyomás kialakulása.
A Medoc Egészség központ a legmodernebb készülékek és szakképzett orvosok segítségével felismeri az érelmeszesedést, a kialakuló, vagy éppen már meglévő betegségeket. Célunk a szakszerű segítségnyújtás mindazoknak, akik elszánták magukat, hogy változtassanak életmódjukon. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy fény derüljön mindazon egészségügyi problémákra, melyek esetleg akadályozzák az eredményes fogyást. Ilyen tényezők például a megemelkedett koleszterin szint, a pajzsmirigy alulműkődési zavar, vagy a cukorbetegség.
Miután felmértük az egészségi állapotát, kiderítettük, és kezeltük a felmerülő egészségügyi problémákat, orvosok illetve más szakértők segítségével (kardiológus, diabetológus, dietetikus) kivizsgáljuk a teherbíró képességét és ennek megfelelő mozgásrendi tanácsokat nyújtunk. Ezen kívül személyre szabott diétás tippekkel látjuk el az érdeklődőket.
Mivel sokszor a legnagyobb problémát az egészséges ételek elkészítése és a diéta betartása jelenti, mi lehetővé tesszük azt is, hogy együttműködő partnerünkkel személyre szabott, egészséges ételt fogyaszthasson a hét minden napján. Mindemellett lehetőség van – az orvosaink által is elfogadott- fül akupunktúrás kezelés igénybevételére is.
Ahhoz, hogy terve valóra váljon, érdemes szakemberek segítségét kérni! Aki változtatni akar eddigi életvitelén első lépésként szánja el magát a változásra, és ne azért, hogy úgy nézz ki, mint a sztárok az újságokban, a TV-ben, hanem:
Az Egészségért, Önmagamért!

Tedd meg az első lépést az egészséges életmódért:

A Superior magazin olvasói ingyenes tanácsadáson vehetnek részt a MeDoc Egészségközpont szakértőjével.

MeDoc Egészségközpont
1132 Budapest, Visegrádi utca 74.

www.medocklinika.hu

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...