Home / Életmód / Louboutin: a cipők után a smink piacra tör

Louboutin: a cipők után a smink piacra tör

Christian Louboutin úgy gondolta, ideje új fába vágnia a fejszét, ezért azt tervezi, betör a beauty vonalba is, és saját sminkszereket dob piacra.

 

Christian Louboutin egyetlen divatot – és persze cipőket- kedvelő ember számára sem ismeretlen, hisz’ neve egyet jelent a minőségi, piros talpú topánokkal. Az elmúlt években több divattervező is előállt saját sminkkollekciójával, ezért nem is volt meglepő, mikor Louboutin bejelentette, hogy összeáll a Batallure Beauty-val, és forgalomba hozza saját szemfestékeit, rúzsait, körömlakkjait. Állítólag itt sem fog szerénykedni a cipő császár, és szexi, erős, feltűnő termékekkel fog betörni a smink piacra, ahonnan biztosan nem fog hiányozni az a híres, piros árnyalat sem.

 

 

„ A szépségiparban való kalandozgatás természetes az olyam emberek számára, mint én, aki mindennél jobban szereti végigkísérni a nők felemelkedését és megszépülését.”- nyilatkozta Louboutin, aki szabadidőben nem igazán bővelkedik. Mostanában ugyanis sok minden kapcsán felcsendül a neve, például  nemrégiben felkérték egy burleszk show cipő tervezésére, valamint az ősszel megjelenő Hamupipőke üvegcipőjének megalkotására is.

 

Louboutin nem árult el túl sokat a sminkek kapcsán, csupán annyit, hogy jól megtervezett, meglepő és váratlan termékekkel fog előrukkolni. Hogy ez pontosan mit takar, nem tudni, de az biztos, hogy a rajongókat meglehetősen kíváncsivá tette. Annyit azonban megígért, tartani fogja magát a luxushoz és a prémium minőséghez, csakúgy, mint híres lábbelijei esetében.

 

 

A smink termékek 2013-ban lesznek majd kaphatóak, és meglehet, hogy a mesternek nem ez lesz a fő bevételi forrása, de valljuk be, melyik nő ne akarna Louboutin piros ajkakat? Most, hogy a drogériák polcain (is) találkozhatunk majd vele, talán megengedhetjük majd magunknak, hogy ha a lábunkon nem is, de arcunkon viselhessünk valamit a híres tervezőtől.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...