Home / Életmód / Lézerrel a cellulit ellen

Lézerrel a cellulit ellen

Minden nő valóra vált rémálma, mikor megjelennek a combjai és a feneke bőrén a karfiolszerű elváltozások. Számos praktika, krém kering a köztudatban, melyek segítségével kisebb-nagyobb sikereket érhetünk el, viszont nemrégiben egy forradalmain új kezelésnek köszönhetően szinte teljes egészében búcsút inthetünk a narancsbőrnek.

Tény, a nők 90%-a bosszankodik a cellulit miatt, ki jobban, ki kevésbé, a testalkattól függetlenül. Állíthat bárki bármit, sajnos a gyengébbik nem képviselőinek ezzel a problémával együtt kell élnie. Méregteleníthetünk, rendszeresen sportolhatunk, ihatunk akár 3 liter vizet naponta, a narancsbőr az arra hajlamosaknál előbb-utóbb megjelenik, megelőzni szinte lehetetlen. Félve – vagy sehogy- húzzuk fel a legcsábítóbb szoknyánkat, és nyaranta inkább elviseljük a lábunkra tapadt hosszabb nadrágokat, csak hogy ne lássa a külvilág: cellulitunk van! Viszont jó hír, hogy végre véget vethetünk neki!

 

Lézeres technológia

Az eddigi narancsbőr elleni kezelések csupán a bőr felső rétegére tudtak hatást gyakorolni, viszont lézer segítségével már a mélyebb szöveteket is célba vehetjük, és végérvényesen felvehetjük a harcot a cellulit ellen!

A kezelés egy érzéstelenítő injekcióval kezdődik, tehát teljesen éberek lehetünk a műtét alatt. Egy kanülön keresztül bevezetett vékony lézer szál egyrészt megolvasztja a zsírsejteket, másrészt a hő hatására serkenti az elasztin és a kollagén termelődését, így a bőrfelszín nemcsak kisimul és egyenletesebb lesz, de meg is fiatalodik és 29%-kal rugalmasabbá válik. További előnye a többi műtéttel szemben, hogy nem kell hozzá elhúzódó gyógyulási idő, és akár már másnap újra munkába állhatunk, bár egy kompressziós ruhát mindenképp viselni kell utána még legalább egy hétig. Már két héten belül látható lesz a változás, de kell kb. hat hónap, hogy az elasztin és a kollagén olyannyira megújuljon, hogy a narancsbőr eltűnjön.

Igaz, ez a módszer csak most kezd beivódni a köztudatba, de mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy évekre, vagy akár örökre búcsút inthetünk a problémának, biztosan még többen élni fognak a lehetőségével.

 

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...