Home / Életmód / Legyen tökéletes pin up girl

Legyen tökéletes pin up girl

A pin up stílus egyre inkább kezd visszakúszni a divatba, mind sminkügyileg, mind pedig öltözködésileg. Hogyan lehetünk igazi pin up lányok?

 

A pin up stílus a ’40-es, ’50-es években élte virágkorát, azonban köszönhetően Katy Perry-nek, Dita Von Teese-nek, valamint Christina Aguilera-nak, újra előkaphatjuk fekete szemhéjtusunkat,  vérvörös, vagy élénkpiros rúzsainkat, illetve vidám és színes ruháinkat! De hogy hogy lehetünk igazi divatikonok ahelyett, hogy közönségessé tennénk magunkat?

Smink

A pin up lányok sohasem slamposak, bőrük üde és sminkjük tökéletes! Az első és legfontosabb az alapozás, így ha el szeretnénk sajátítani ezt a stílust, muszáj lesz beszereznünk egy minden bőrhibát takaró készítményt, valamint egy jó minőségű pirosítót, hogy arcunkat üdévé varázsoljuk. A szem festésénél ne gondolkodjunk valami extrán színes művészi alkotásban, elég, ha előkapjuk a szemhéjtusunkat, és rajzolunk vele egy szabályos kontúrt a felső szemhéjra! Utána itt már dolgunk nincs is, csakis a szempillák kiemelése.

A rúzs színének kiválasztásánál ne legyünk visszafogottak, hiszen egy igazi pin up lány erőteljesen kiemeli ajkait. Legyen piros, bordó, cseresznye, vagy vörös árnyalatú, mindegy, a lényeg, hogy feltűnő legyen!

És amit sose felejtsünk el: formázzuk íveltre a szemöldökünket, majd vagy egy ceruzával, vagy szemhéjporral színezzük be azt is!

Haj

A frizura tekintetében kiélhetjük kreativitásunkat, ugyanis bátran kísérletezhetünk. A lényeg, hogy ne legyen szigorú, hanem vidám, bohókás, kissé gyerekes. Amennyiben nincs türelme, vagy kézügyessége ezzel bajlódni, akkor kapjon elő egy feltűnő színű kendőt, és a tegye a hajába!

Öltözködés

Jó hír a teltebb hölgyeknek, hogy a pin up stílus nem hogy elrejti, de egyenesen hangsúlyozza a kerekded idomokat! Tehát nyugodtan kapjunk magunkra feszülő egyberuhákat és szoknyákat, melyek hangsúlyozzák a feneket és a csípőt. Színek tekintetében az élénk árnyalatokat keressük, melyeket bátran kombinálhatunk egymással. Ez igaz a mintákra is, így keressük elő a szekrényünk mélyére elásott pöttyös, csíkos darabokat!

Fontos, hogy a szoknya sose érjen térd fölöttig, helyette a dekoltázsra terelje a figyelmet!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...