Home / Életmód / Kávézunk, étkezzünk, aludjunk, olvassunk raklapon! Íme, néhány nagyszerű ötlet

Kávézunk, étkezzünk, aludjunk, olvassunk raklapon! Íme, néhány nagyszerű ötlet

Netán a kert végében, a fásszínben, vagy a padláson porosodik pár, még jó állapotban lévő raklap? Ne szalasszuk el a lehetőséget, hiszen ezekből a faszerkezetekből csodálatos bútordarabokat lehet készíteni, amelyet a terasztól kezdve egészen a hálószobáig lehet hasznosítani. Amellett, hogy egyedi és divatos darabokkal tudjuk berendezni a lakásunkat, még rengeteg pénzt spórolunk.

Ha nem idegenkedünk a barkácsolástól, ha szeretünk frappáns, ötletes dolgokat összehozni, és ezért nem félünk kalapácsot, fűrészt, festékecsetet ragadni, akkor a raklapbútorok elkészítése sem jelenthet különösebb gondot, esetleg némi kihívást.

Készíthetünk hangulatos kis asztalkát, az aljára erősíthetünk guruló kerekeket is, amelyen nagyszerűen mutatnak a cserepes virágok.

Nem kell sok pénzt kiadni a nagyáruházakban található kemping székekért sem, hiszen raklapból is ügyes ülőalkalmatosságot lehat fabrikálni.

raklap2

raklap3

raklap4

Egy-egy lécdarabból helyes kis üzenőfalat lehet készíteni, rakjunk rá csiptetőket, ezekre erősítsük a cédulákat.

Összeüthető gyönyörű törülközőtartó. Kinek van még ilyen a baráti kőrből?

De a lehetőségek tárháza szinte határtalan: franciaágy, zsámoly, éjjeli szekrény, kerítés, cipőtartó és asztal is összeállítható raklapokból.

raklap5

raklap6

raklap7

raklap9

raklap10

 

Forrás:

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...