Home / Életmód / Ismerkedj meg a legjobb őszi sminktrendekkel

Ismerkedj meg a legjobb őszi sminktrendekkel

Az ősz beköszöntével nem csupán a ruhatárunk, de a sminktrend is megváltozik. Íme, a legdivatosabb stílusok és színek, egyenesen a kifutóról!

 

 

Ahogy bejönnek a hűvösebb napok, egyre inkább előkerülnek a sötétebb színek a smink világában is. Persze ez még nem jelenti azt, hogy az elénk, vidám árnyalatok szerelmesei nem találják meg a nekik tetsző stílust, hiszen megfelelő ruházattal ők is nyugodtan magukra ölthetik kedvenc színeiket.

 

 

 

Fekete cseresznye színű ajkak

Nyáron szinte alig volt divat a rúzs, helyette inkább könnyed, enyhén színezett szájfények voltak a keresettek. Ősztől azonban már előkerülhetnek a karakteresebb külsőt kölcsönző sötétebb rúzsok, azok közül is a fekete cseresznye árnyalatú, mely tökéletesen illeszkedik a manapság oly trendi vámpír külsőhöz. Arra azonban ügyeljünk, ha feltűnővé tesszük ajkainkat, akkor a szemeinket kevésbé hangsúlyozzuk ki, mert akkor közönséges hatást érhetünk el vele. A még drámaibb megjelenés érdekében ne ecsettel vigyük fel a rúzst, hanem közvetlenül a tartóból!

 

Barna szemhéjfesték

 A füstös szemek évek óta óriási divat, viszont most kisebb átalakuláson esett át: míg korábban fekete ceruzával készítették el, idén a sminkmesterek inkább a barna árnyalatokat vették elő, így egy kissé finomítottak az összhatáson. Ha természetes színeket használunk, akkor akár munkába is viselhetjük, és apró átalakításokkal gyorsan és egyszerűen fantasztikus alkalmi smink varázsolható belőle.

 

 

Kobalt szemek

 Mint már említettük, az élénk színek szerelmeseinek is kedvez az őszi sminkdivat. Például igazán trendi és feltűnőek lehetünk, ha kobalt árnyalatot használunk, úgy, mint Anna Sui, vagy Stella McCartney. Használhatjuk folyékony tus formájában is, és gyönyörű macskaszemeket készíthetünk vele magunknak.

 

 

 

Arany idők

 Ugyanúgy, ahogy a ruháknál, a sminknél is divatba kerültek az arany árnyalatok. Ezzel megmutathatjuk angyali oldalunkat, főleg, ha a szemünkre és az orcánkra is használjuk. Nagyszerű kombináció lehet a bézs-arany páros, viszont ezt a stílust inkább alkalmakra, például egy gyertyafényes vacsorához viseljük!

 

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...