Home / Életmód / Íme, a legújabb körömtrend: kaviáros manikűr

Íme, a legújabb körömtrend: kaviáros manikűr

Úgy látszik, minél meghökkentőbb, minél szokatlanabb egy divat, annál több követője akad. Így van ez a kaviáros körmöknél is, melyek a kifutókról és a fashion magazinok lapjairól egyre inkább bevándorolnak a hétköznapok világába is.

Akármennyire is divatosnak számít manapság a natúr, természetes megjelenés, mellette egyre gyakrabban ütik fel a fejüket extrém irányzatok is. Legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, vagy cipőkről, két végletet látunk: egyszer ott vannak a visszafogott, elegáns darabok, viszont a másik oldalon az extravagáns modellek sorakoznak. Így van ez az idei körömdivattal is, ugyanis az alig látható árnyalatok mellett most a kaviáros manikűr hódít!

Persze ez esetben nem a halak ikrájára kell gondolni, az apró szemek nem mások, mint apró gyöngyök, melyek a kaviárhoz hasonlítanak. Ezzel a módszerrel olyan hatást kölcsönözhetünk körmeinknek, mintha egy ragadós, cukorkás süteménybe nyúltunk volna- bár lehet, ha így járnánk el, még gyorsabban elkészülne a remekmű!

A kaviáros manikűr ötlete, a Ciaté kreatív igazgatójától, Charlotte Knight-tól származik, aki nemrégiben meg is alkotta első ilyen termékcsaládját, melyet egyelőre csak Amerikában, Angliában és az interneten lehet beszerezni szivárvány, ezüst, valamint fekete színekben. Ára 18 font, azaz kb. 6000Ft, és ebben benne van maga a lakk, illetve a gyöngyök. Használata nem bonyolult, egyszerűen fel kell vinni egy-két rétegben a lakkot, majd mielőtt megszáradna, a kis gömböket rászórjuk, jól lenyomkodjuk, és már kész is van ez a 3D-s csoda! Hatalmas népszerűségének köszönhetően már több cég is átvette az ötletet, így lassan több árnyalatban is kaphatóak lesznek a boltokban.

Azt, hogy Magyarországon mikortól fogják forgalmazni, azt sajnos még nem tudni, tehát ha szeretnénk magunkénak tudni egy ilyen szettet, kénytelenek vagyunk az interneten megrendelni, és várni egy kis időt, míg megkaparinthatjuk a nekünk tetsző színben.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...