Home / Életmód / Így használjuk helyesen a bronzosítót

Így használjuk helyesen a bronzosítót

A bronzosítók a nyári időszak legkedveltebb sminktermékei, ennek ellenére sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan is kéne használni őket.

 

 

Nyáron a legtöbb nő szeme előtt a napbarnított bőr képe lebeg. Azonban sajnos van, hogy csak igen nehézkesen sikerül elérnünk a vágyott árnyalatot- ilyenkor jól jön egy kis csalás, amivel némi színt varázsolhatunk az arcunkra. Erre találták ki a bronzosítókat, viszont ha nem akarunk nevetséges látványt nyújtani, akkor nem árt betartanunk néhány szabályt használatukkal kapcsolatban!

Először is fontos, hogy tisztítsuk meg bőrünket az esetleges szennyeződésektől és zsírtól, máskülönben nem lehet majd a későbbiekben szépen dolgozni. Ezért is ügyeljünk arra, hogy vízbázisú hidratáló krémet kenjünk alá, nehogy foltos legyen a bronzosító, amiért nem tudjuk tökéletesen elkenni a bőrünkön!

Amennyiben apró gömbökből álló, vagy kompakt terméket használunk, akkor lehetőleg puha púderecsetet válasszunk eszköz gyanánt, azonban ha inkább krémes állagú, akkor bátran alkalmazzuk az ujjainkat, mivel alaposabban lehet dolgozni velük, mint pl. egy alapozó szivaccsal.

Sokan, amikor bronzosítót használnak, szinte az egész arcukra felviszik, ami nagy hiba, hiszen a lényeg, hogy természetes hatást keltsen. És ez úgy nem érhető el, ha magunkra kenjük az egészet! Kövessük a kevesebb néha több elvét, így egy leheletnyit oszlassunk el a járomcsontnál, a homlok és az orr két oldalán, valamint az állon! Fontos, hogy maximum 1-2 árnyalattal legyen sötétebb a bronzosító az arc többi részénél!

Milyen színű bronzosítót válasszunk?

Világos arcbőr: méz árnyalatú

Kreol, sötétebb bőr: erősebb, barnább árnyalatú

Olíva árnyalatú bőr: rezes csillogású

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...