Home / Életmód / Hollywood legnépszerűbb szépészeti, fiatalító kezelései

Hollywood legnépszerűbb szépészeti, fiatalító kezelései

A sztárok mindig kínosan ügyelnek megjelenésükre és arra, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzék fiatalos külsejüket. Hogy miképp csinálják?

 

 

 Pattanás gyilkos

 Senki sem szereti, ha óriási pattanások éktelenkednek az arcán. Hollywood-ban azonban létezik egy forradalmian új eljárás ezek gyors és hatékony eltűntetésére. Ekkor injekcióval befecskendeznek egy acne-pusztító koktélt, mely többek között kortizont, valamint triklór- ecetsavat tartalmaz, majd utána IPL (intenzív pulzáló fény) segítségével regenerálják a bőrt, így megszűntetik a pirosságot. Pattanások, ciszták eltűntetésére igen népszerű kezelési módszer a sztárok körében.

 

Anti-aging fiatalító infúzió

 Amikor a sztárok fontos eseményre hivatalosak és muszáj ragyogniuk, akkor gyakran látogatnak el Beverly Hills infúziós arcfiatalítást nyújtó szalonjába. Amíg a hagyományos kozmetikusok különböző hatóanyagokat kívülről próbálják bejuttatni a szépülni vágyókba, addig itt egy szakképzett orvos és egy nővér C-B-vitaminnal, kalcium-glükonáttal, és magnézium kloriddal teli infúziót ad, -ami eredetileg a krónikus fáradtság szindróma hatékony ellenszere. Ezáltal a vendégek egyből felfrissülnek, beindul a vérkeringésük, ami természetesen az arcbőr szerkezetére is remek hatással van, mivel így gyorsabban beépülnek az értékes vitaminok.

 

Szépítő lézeres kezelés

 A kombinált lézeres kezelés segítségével stimulálhatjuk a kollagén rostok képződését, eltűntethetjük a pirosságot és a májfoltokat, valamint azonnali ragyogást varázsolhatunk arcunkra. Az eljáráshoz két, más-más hullámhosszú lézerfény szükséges, melyek nagyszerűen kiegészítik egymást, mivel ezáltal a bőr megfiatalodik és egészségessé válik. A kezelés jó oldala, hogy a változás szinte azonnal látható, ráadásul ha reggel megcsináltatjuk, estére mintha kicserélnének minket!

 

Teljes testkezelés a gyönyörű testért

 A legnagyobb modellek, például Adriana Lima, mielőtt felölti az angyal szárnyait, ellátogat bőrgyógyászához, aki teljes testkezelést végez rajta. Ám nem is akármilyet, ugyanis a nálunk is jól ismert mikrodermabráziót egy lézeres eljárás követ, ami a szervezetet újabbnál újabb kollagén rostok termelésére ösztönzi. A testradírozás sem apró szemcsékkel történik, hanem glikolsavval, ami után a bőrnyugtatás kellemes illatú, levendulás szérummal történik. A kezelés végeztével az egész test puhává és selymessé válik, ráadásul a cellulit is eltűnik.

 

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...