Home / Életmód / Fordított francia manikűr

Fordított francia manikűr

A francia manikűr örök klasszikus, főleg, ha natúr színeket használunk hozzá. Viszont idén egy kisebb változtatáson esett át ez a lakkozási stílus.

 

Rózsaszínű körömtest, hófehér végekkel- ez a klasszikus francia manikűr. Persze nem csupán ezt a két féle színt lehet benne használni, viszont aki mindenképpen természetes hatást szeretne elérni, biztosan ezt a kombinációt választja. Viszont valljuk be, kezd már kicsit unalmas lenni, így a divatbemutatókon a tervezők úgy gondolták, egy kicsit változtatnak rajta. És nem is akárhogy!

 

 

Eleinte azzal dobtál fel a francia manikűrt, hogy a körmök végét nem fehér színnel lakkozták, de egy idő után ez is megszokottá, sablonossá vált. Éppen ezért úgy döntöttek, az egészet a feje tetejére fordítják, és megcserélik a szokásos arányokat, így alulra került a vékonyabb csík, míg a körmök többi részére az alapszín. Ez a lakkozási stílus immár az egyik legkelendőbb lett a manikűrösök között, melynek külön jó oldala, hogy viszonylag egyszerű mód akár otthon, magunknak is el tudjuk készíteni.

 

És hogy melyek a legnépszerűbb színkombinációk a fordított francia manikűrnél? Természetesen a fehér-rózsaszín (natúr) mellett a fekete-fehér, a fekete-arany, valamint a fehér-piros, de lényegében bármely két árnyalatot nyugodtam párosíthatunk, a ruhánk színétől függően.

 

Elkészítése

 

  • válaszd ki azt a színt, amelyet az alsó részre szánsz és vidd azt fel az egész körmödre
  • miután megszáradt, tedd a körmöd aljára a félkör alakú sablont
  • lakkozd ki a másik színnel a maradék felületet
  • száradás után húzd le a sablont
  • használj átlátszó fedőlakkot a tartósabb eredmény érdekében

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...