Home / Életmód / Fiatalodjon a saját vérével

Fiatalodjon a saját vérével

A fiatalító, ránctalanító kezeléseknek se szeri se száma, és szinte minden évben napvilágot lát egy-egy új módszer. Ilyen a Drakula terápia is.

 

 

Az elmúlt időszakban egyre többen keresik fel külföldön a plasztikai sebészüket, vagy a bőrgyógyászukat, hogy saját vérükkel fiatalítsák meg őket. Bizony, ez a kezelés létezik, sőt, már Magyarországon is végeznek néhány helyen ilyen beavatkozásokat  A Drakula terápia lényege, hogy a szépülni vágyótól vért vesznek, majd azt az alkotóelemeire bontják, így kinyerik belőle a vérlemezkékben gazdag vérplazmát, amit visszajuttatnak a bőrbe.

Ez leggyakrabban mezoterápiával történik, amikor apró tűszúrások segítségével viszik be a fontos anyagokat a mélyebb rétegekbe. Mivel ez a módszer kis ideig nyomot hagy az arcon, a dermarollert is be szokták vetni, ugyanis ennek az eljárásnak másnap már nyoma sincs.

 

 

De hogy mégis miért jó az, ha vért juttatunk a bőrbe? Köztudott, hogy a vérplazmának   számtalan jótékony tulajdonsága van, többek között segíti a regenerációs folyamatokat, mivel olyan növekedési faktorokat tartalmaz, melyek felgyorsítják, illetve beindítják a bőr felépítő funkcióit, rostjai termelődését.  Így tehát a bőr rövid időn belül megújul, a ráncok feltöltődnek és az arc újra fiatalos lesz.Jó oldala, hogy ezzel a módszerrel semmiféle idegen, mesterséges anyag nem kerül a szervezetbe, mivel csakis a páciens saját vérét használják fel. Így nem kell számítanunk semmiféle allergiás reakcióra, vagy bármiféle bőrelváltozásra.A teljes eredmény a beavatkozás után pár héttel fog majd csak látszódni, és ha valaki kúraszerűen alkalmazza (tehát 3-4-szer igénybe veszi), akkor utána akár 2 évig is élvezhető a hatása!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...