Home / Életmód / Extrém ajaktetoválás fájdalom nélkül

Extrém ajaktetoválás fájdalom nélkül

A kísérletező kedvű hölgyek nagy kedvence a következő újdonság, mellyel fájdalom nélkül, percek alatt divatos mintákban pompázhatnak az ajkaink.

 

 

Bizonyára sokan emlékeznek a régi idők nagy divatjára, amikor a rágógumik csomagolásában fellelhető tetoválásokat ragasztgattunk magunkra. Nem hittük volna, hogy egyszer még visszatér ez az elfeledett módszer, méghozzá nem is akármilyen formában!

 

Egyszerűen nem bírjuk kapkodni a fejünket a megannyi újdonság láttán és hallatán, melyek ellepték a szépség és a kozmetika ipart. Ilyen innováció például az új őrület, az ajak tetoválás is, ami hatalmas népszerűségnek örvend a tengeren túl, bár szele már itthon is kezd érződni.

A speciális matricák segítségével egyszerűen és gyorsan igazán extrém megjelenésre tehetünk szert, nem kell hozzá más, csak egy vattapamacs és a kiválasztott minta. Nincs szükség komolyabb kézügyességre, felrakását hamar el lehet sajátítani, bár az egy másik kérdés, hogy az ajkakon hogy mutatnak ezek a díszítések- ugyanis messziről egy erősen sebes száj kinézetét keltheti, de tegyük hozzá, egy jól kiválasztott mintánál ez nem valószínű.

 

 

Használata

 

Első lépésben vágjuk ki a mintát az ajkak méretéhez igazítva, majd húzzuk le róla az átlátszó védőfóliát! Miután ez megtörtént, helyezzük a szájra, nyomkodjuk rá annyira, hogy odatapadjon, aztán egy vizes vattapamaccsal nedvesítsük be a matrica hátoldalát, majd óvatosan húzzuk le az ajkakról! Várjuk meg, míg a víztől szinte magától lecsúszik a műanyag rész, mert ha nem szívta be eléggé a nedvességet, akkor a minta könnyen elrepedhet!

Ügyeljünk arra, hogy olajos anyag ne érintkezzen vele, mert akkor búcsút inthetünk a mintának, de ezen kívül különösebb odafigyelést nem igényel a használata, és akár 5-6 órán át is gyönyörködhetünk a kész eredményben.

 

Igazán strapabíró, evés, ivás, sőt, még csókolózás közben sem jön le, és nem kell félni attól, hogy a minta átragad a párunk szájára. Eltávolítása is igen egyszerű, sminklemosóval, vagy babaolajjal könnyedén, maradéktalanul ledörzsölhető.

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...