Home / Életmód / Érdekes szempillaspirállal rukkolt elő a Chanel

Érdekes szempillaspirállal rukkolt elő a Chanel

A híres divatház papagájszínű sminkkollekcióval hökkentette meg a nagyközönséget.

 

A Chanel eddigi smink termékeivel ellentétben most igazán merészet alkotott és piacra dobta a rikító színekből álló L’Été Papillon nevet viselő kollekcióját. Persze az idei nyáron nem maradhatnak el a rikító árnyalatok az öltözködésben, így érthető, hogy hozzá akartak igazodni, azonban sokak szerint ezekkel az újdonságokkal inkább fogunk hasonlítani a kanári madárra, mint egy divatos, magabiztos nőre.

Bár az új sminkkollekció szemhéjpúderei igazán merész színekben pompáznak, megfelelő ruhákkal párosítva, még akár jól is elsülhet a dolog. A divatház azonban ott bukott el, hogy ezek mellé élénk kék, zöld, valamint sárga szempillaspirált gondolt nekünk, amit talán egyedül csak a ’90-es évek tinijei viseltek szívesen. Ez azért is meglepő, mert a Chanel általában ódzkodik mindentől, ami túlságosan is hivalkodó, és inkább a finom elegancia megtestesítője. Tehát ilyen papagájszínű termékeket inkább vártunk volna például Anna Sui-tól, vagy Lime Crime-tól.

Bár ezeket a spirálokat használhatjuk végig a pilláinkon, azonban érdemesebb egy fekete alapréteg felé alkalmazni, egyrészt azért,  mert így kontrasztosabb és lehet látni nem valami furcsa mutációról van szó, másrészt meg így nem válik fáradtabbá a tekintetünk.

A pillangók ihlette kollekció igencsak megosztja mind a kritikusokat, mind pedig a közönséget, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne kapkodnák őket, annak ellenére hogy egy ilyen spirál 24 fontba, azaz kb. 8500 Ft-ba kerül.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...