Home / Életmód / Élményt nyújtó gyantázás?!

Élményt nyújtó gyantázás?!

A vezető angol Just Wax depilációs termékcsalád átalakítja a gyantázásról mindnyájunkban kialakult képet. Magyarországon is elérhető az igényes kozmetikusok és vendégeik számára.

 

A kifinomult ízlésű hölgyeknek, felüdülés lehet az, hogy ma már a gyantázást nem kell a fájdalommal, a ragadós és kipirosodott esetleg begyulladt bőrrel társítani. Az ilyen mellékhatással rendelkező gyanták elavultak. Ma már a gyantázás lehet akár egy kellemes aromaterápiás élmény a testnek és léleknek, a legérzékenyebb felületeken is.
A Just Wax krémgyanták segítségével, a kozmetikusok maximális hatékonysággal el tudnak távolítani akár nagyon rövid, erős szőrszálakat, így nem leszünk arra kényszerítve, hogy heteken át várjuk, hogy a szőrszálaink a gyantázáshoz megfelelő hosszúságot elérjék. A legkorszerűbb összetevőkön túl, azért is sokkal kíméletesebbek, mert nem tapadnak a bőrhöz, csupán a szőrszálakat fogják körül, és csak azt távolítják el nagyon hatékonyan. Nem kell tartanunk attól, hogy a bőrünk felső rétege is sérülni fog.

[banner banner=”26″]

Az organikus levendulát és aloe vera juice-t tartalamzó Sensitive gyanta nyugtatja és ápolja a legérzékenyebb bőrt is. A teafa olajas-levendulás gyanta pedig antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatással bír. Ezáltal remekül csökkenthető a kipirosodás lehetősége. Amennyiben a tiszta természetességet kedveljük, választhatjuk a cukor gyantát.
A tápláló növényi olajokban gazdag elő- és utókezelő tonikok, krémek, gélek és olajok pedig tisztítják, hűsítik és nyugtatják a bőrt. Az előkészítés miatt a szőrszálak felpuhulnak, kisebb fájdalommal, könnyebben eltávolíthatóak. Akár enyhe fájdalom csillapító hatás is elérhető a bennük lévő növényi összetevőkkel. Az utókezelőknek lehet antiszeptikus, nyugtató és hidratáló hatása. Ezért bőrünk nem fog kipirosodni, begyulladni illetve bársonyosan sima marad, hidratált és a legmakacsabb szőrszálak is eltűnnek! Az utókezelő krémeket bátran használhatjuk otthon is, hidratálásra, táplálásra a géleket pedig felfrissítésre.
A Just Wax exkluzív termékcsaláddal, élvezhetjük a személyre szabott, hatékony és korszerű gyantázást!

 

 

Tekintse meg

sportos_ferfi

AZ OTTHONI EDZÉS LEGFŐBB KRITÉRIUMAI:

Kritérium 1: MEGFELELŐ IDŐZÍTÉS OTTHON SZABADON KIVÁLASZTHATOD AZ EDZÉS IDŐPONTJÁT! Ugye egyértelmű, hogy ha otthon ...