Home / Életmód / Egészség / Egészségesen fogyni, egészségesen élni

Egészségesen fogyni, egészségesen élni

Már az összes „tuti” módszert kipróbáltad az atkinstől kezdve a 90 napos diétáig és még sincs hatása?
Ha eltökélted magad a változásra, szeretnél egészségesen élni és kíváncsi vagy, hogy Neked miért nem sikerül az, ami a sztároknak igen, most figyelj!

A számtalan divatos módszer, a diéták és karcsúsító technikák sosem veszik figyelembe egyéni adottságaidat. Az, ami bevált egy sztárnak, nem biztos, hogy a kívánt hatást váltja ki majd nálad. Nem beszélve arról, hogy a sztárok állandó önsanyargató módszerei csak ideig-óráig tartanak, a jojó effektus őket sem kíméli. Ahhoz, hogy megfelelő életvitel változásba kezdj bele, utána kell járnod annak, hogy számodra mi a legmegfelelőbb és van e esetleg olyan tényező, mely megakadályozhat téged a helyes ritmusú fogyásban. Találkoztál már olyan diétás módszerrel, amely azt tanácsolja első lépésben, hogy menj el vérvételre? Mondták, már mielőtt aktívan sportolni kezdtél, hogy vegyél részt terheléses EKG-n? Azt viszont biztosan ígérték már neked, hogy egy hét alatt, akár 5 kilótól is megszabadulhatsz.
Számos hasonló tévhitet kell eloszlatni mindenkiben, aki azt hiszi, lehet egészségesen, tartósan és gyorsan fogyni.


November 5.-től a MeDoc Egészségközpont Fogyás- és elhízás ambulanciáján nyújtunk segítséget mindenkinek, aki változtatni szeretne életmódján. Mi nem ígérjük, hogy pillanatok alatt fogod elérni a kívánt eredményt, de személyre szabott segítséget nyújtunk. Mi nem mondjuk, hogy mozgás nélkül menni fog, de ha betartod a szabályokat sikered lesz. Mi nem egy új fogyókúrás módszert ajánlunk, hanem segítünk a helyes és egészséges életvitel kialakításában. Mi nem modellek képeivel szeretnénk felhívni figyelmedet a megfelelő súly eléréshez, hanem szeretnénk tájékoztatni arról, milyen következményekkel járhat, ha nem változtatsz.
Szakértők és orvosok segítségével komplex segítséget nyújtunk, mellyel sikereket érhetsz el, ha közreműködsz velünk.
Az emelkedett testtömeg index –más néven BMI- óriási rizikótényező a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában. Túlsúlyos állapotban a halálozási arány jelentősen emelkedett. Gyakoribb a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a magas vérnyomás kialakulása. Az emelkedett BMI több évvel is megrövidítheti az érintettek életét. A 30 és 35 BMI értékkel rendelkezők 3 évvel kevesebbre, a 40 fölötti BMI-vel rendelkezők akár egy évtizeddel rövidebb életre számíthatnak, mint a normál testsúlyú egyének.
A Medoc Egészség központ a legmodernebb készülékek és szakképzett orvosok segítségével felismeri az érelmeszesedést, a kialakuló, vagy éppen már meglévő betegségeket. Célunk a szakszerű segítségnyújtás mindazoknak, akik elszánták magukat, hogy változtassanak életmódjukon. Ambulanciánkon lehetőség van arra, hogy fény derüljön mindazon tényezőkre, melyek esetleg akadályozhatják az eredményes fogyást. Ilyen tényezők például az emelkedett koleszterin szint, a pajzsmirigy alulműködési zavar, a cukorbetegség.
Miután felmértük az egészségi állapotodat, kiderítettük és kezeltük a felmerülő egészségügyi problémáidat, szakértők és orvosok segítségével (kardiológus, diabetológus, dietetikus) kivizsgáljuk a teherbíró képességedet és ennek megfelelő mozgásrendi tanácsadást nyújtunk. Ezen kívül személyre szabott diétás tanácsokkal látunk el. Mivel sokszor a legnagyobb problémát az egészséges ételek elkészítése és a diéta betartása jelenti, mi lehetőséget adunk arra is, hogy együttműködő partnerünkkel személyre szabott, egészséges ételt fogyaszthass minden nap. Mindemellett lehetőség van – az orvosaink által is elfogadott- HTSL (High-Tech Slimming Lipolysis) és fül akupunktúrás kezelés igénybevételére is.
Inspiráció és megfelelő motiváció nélkül nem sokat érnek karcsúbb alakra való törekvéseid. Ahhoz, hogy sikerre vidd terveidet, érdemes szakértő emberek segítségét kérned. De első lépésként szánd el magad a változásra, és ne azért, hogy úgy nézz ki, mint a sztárok az újságokban és a TV-ben, hanem az egészségedért, Önmagadért!

Tedd meg az első lépést az egészséges életmódért:
A Superior magazin olvasói ingyenes tanácsadáson vehetnek részt a MeDoc Egészségközpont szakértőjével.

Bejelentkezés: 06/1-783-6004

MeDoc Egészségközpont
1132 Budapest, Visegrádi utca 74.
www.medocklinika.hu

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...