Home / Életmód / Dzsungel hangulat a Diorral

Dzsungel hangulat a Diorral

Az egyik legnagyobb divatház, a Dior nyilvánosságra hozta őszi elképzeléseit. A vad, állatmintás modellekhez, piacra dobja vadonatúj sminkpalettáját is, mely tökéletes kombinációja a natúr vonalnak, valamint az esti csillogásnak.

 

A Dior 2012 őszén eléggé bevadul. Valódi dzsungel hangulatot hoz el, így minden megengedett, ami állatmintás, bár idén főleg a leopárdot preferálja. Ehhez persze megfelelő sminket kell választani, ezért megalkotta a hozzá való sminkpalettáját is, melyben a csodálatos árnyalatú szemhéjfestékektől, a pirosítón át, a rúzsokig minden megtalálható.

 

Hogy kövesse az elmúlt időszak óriási trendjét, a Dior lágy tónusú árnyalatokat választott, melyek mind fényes, mind matt verzióban megtalálhatóak.

Az 5 színből álló szemhéjfestéke a föld árnyalatait részesíti előnyben, így megtalálhatjuk benne többek között a keki, a bézs, a pezsgő, valamint az arany színeit. Elegáns, szexi, mégis visszafogott kinézetet varázsolhatunk vele magunknak, de a lényeg – mint minden sminknél- a tökéletes alapozás, mivel anélkül még a legtökéletesebb technikával kidolgozott make-up sem ér semmit. Persze, a Dior erre is megoldást kínál, mivel camuflage termékei fantasztikus fedést biztosítanak, így szinte az összes bőrhibát eltüntetik.

 

 

A sminket igazán feldobhatjuk az örök kedvencünkkel, a fekete pigmenttel, viszont most a tervezők megbolondították egy kis csillogással is, mely még jobban a szemekre vonzza a tekintetet. Amennyibe kontúrozáshoz, használjuk, visszafogott árnyalatokkal megőrizhetjük természetes külsőnket, viszont árnyékolással csábító vadmacskaként tündökölhetünk.

 

Az igazi, dzsungel megjelenéshez persze hozzátartozik a pirosító is, mellyel üde kinézetet varázsolhatunk magunknak percek alatt. Sokan elhanyagolják ezeket a termékeket, pedig egy jól megválasztott árnyalattal  még a legfáradtabb arcot is frissé és egészségessé tehetjük. A Dior dzsungel palettájában ezt nappal természetes rózsaszínnel oldhatjuk meg, viszont ha esti ragyogásra vágyunk, akkor választhatjuk a vadabb rózsás árnyalatot arany csillogással megfűszerezve.

 

 

Szájfények tekintetében is a natúr vonalat erősítik a tervezők, így inkább a barna különböző árnyalatait találhatjuk meg, csakúgy, mint a körömlakkoknál- bár ott ezen kívül helyet kapott még a zöld, illetve az arany is.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...