Home / Életmód / Dr. Krasznai Zsolt: „Az igazit keresd!”

Dr. Krasznai Zsolt: „Az igazit keresd!”

A lézerek Rolls-Royce-a

Hazánk legismertebb és méltán legnépszerűbb plasztikai sebésze, a For Beauty klinika alapítója nemrégiben egy forradalmian új technikát honosított meg Magyarországon.

– Mitől számít egyedülállónak a bőrmegújítás terén a Fraxel lézeres arckezelés?

– Egy olyan készülékről van szó, amellyel minden veszély nélkül arcbőrfiatalítást, illetve arcbőrfrissességet lehet előidézni. Erősebb pigmentációk, mélyebb ráncok, pattanásos bőrből visszamaradt bemélyedések esetén eddig ez mélyhámlasztásos kezelések árán volt elérhető. A Fraxel lézeres kezelés abszolút felszínes, mégis olyan hatással dolgozik, mintha mélyhámlasztásos kezelésen vett volna részt a páciens. Bőrtípustól függően pár nap múlva utcára lehet menni vele. Ötven százalék felett van azoknak az aránya, akik már másnap megtehetik ezt. Nagyon sok világsztár használja a Fraxel lézeres arckezelést. A készülék, amely múlt év elején jelent meg Amerikában, attól is újdonságnak számít, hogy két lézert tartalmaz, a dual lézer először került alkalmazásra. Még az Oprah show-ban is szerepelt. A Fraxel amúgy is a lézerek Rolls-Royce-a, a legjobbak egyike. Amikor megvásároltuk, az amerikai cég a lelkünkre kötötte, hogy szerepeljen a brosúrában: az igazit keresd, mert létezik keleti konkurense, ami nem eredeti.

– Mi számít a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásnak Magyarországon?

– Változatlanul a mellplasztika, nemcsak nálunk, de egész Kelet-Európában. Emellett egyre inkább előtérbe kerülnek a konzervatív kezelések, úgymint töltések, botox, lézeres kezelés, arcplasztika. Sokat járok a tengerentúlra, három évig csak az arcplasztikát tanulmányoztam, számos újdonságot hoztam be technikailag ezen a téren.

– Ön a sztárok megszépítőjeként híresült el a médiában.

– Hízelgő megnevezés, de egy kicsit vissza is üt. Nem egy pácienstől hallottam, hogy azért nem jött el hozzám az ismerőse, mert én csak a sztárokat operálom. Pedig ez a praxisom öt százalékát teszi ki, kilencvenöt százaléka „hétköznapi” emberekből áll.

– A szépség önbizalmat ad – hangzik a For Beauty klinika szlogenje. Nyílván sokat számít, hogy ön megnyerő személyiség. A páciensek elvárják, hogy lelkileg is foglalkozzon velük?

– Alapból a szakmámhoz tartozik, hogy figyelembe vegyem, mennyire kiegyensúlyozott a páciens, mennyire reális a kérése, hogy a műtét megoldja-e a testi vagy lelki problémáját. A szakmai tudás, hitelesség mellett nagyon fontos a bizalom, a jó hozzállás és a megnyerő stílus.

Tekintse meg

placebo

Placebo hatás

Nem, most nem az együttesről lesz szó éppen, hanem arról a megmagyarázhatatlan tényről, hogy az ...