Home / Életmód / Az ellenállhatatlan csábító tekintet

Az ellenállhatatlan csábító tekintet

A titok, a 3D avagy a tartós szálankénti szempilla hosszabbítás. Az eredmény dúsabb, hosszabb, teljesen természetes hatású szempillák minden nap, akár 6 héten keresztül.  Miért és hogyan válasszunk 3D szálankénti szempilla hosszabbítást? Avagy a profik titkai felfedve!

 

A műszempillák viselése már az 1900-as évek óta hódít, és napjainkban a csúcson jár a világba és Magyarországon egyaránt. A műszempillákat alapvetően 3 nagy csoportba sorolhatjuk, a soros szempillák, a tincses pillák és a szálankénti, azaz a 3D szempilla hosszabbítás. E három típus nem csak a felhelyezés módjában különbözik, hanem a szempillák tartósságában és a viselhetőségében is.

 


A TECHNIKA – A 3D technika lényege hogy egy speciális tartós, orvosi minőségű ragasztó segítségével, minden egyes szál szempillánkhoz a képzett szakemberek, egy-egy szál pihekönnyű, lágy, a természetes pillákhoz megtévesztésig hasonló pillát illesztenek. Ezek nagyon finom szintetikus anyagból készülnek, az exkluzívabbak selyem bevonatuak. Különböző méretben (a legelterjedtebb vastagság egy tized – egy huszad milliméter!) és íveltségben, sőt különböző  színekben érhetőek el, annak érdekében, hogy mindenki a saját szeméhez, arcához legmegfelelőbb stílusú szempillát kapja – akár hosszabbításról, dúsításról van szó, akár különböző hibák korrigálásáról (közel- vagy távol ülő szemek, kerek szemek, lefelé ívelő forma)
AZ EREDMÉNY – Az alapos, precíz munka, időt igényel, ezért az eljárás kb. 2 órát vesz igénybe. Ez idő alatt, csukott szemmel halk zene mellet, pihenhetünk. Semmilyen fájdalmat, kellemetlenséget nem szabad éreznünk. Az elkészített pillák viselése teljesen kényelmes, nem érezhető, nincs súlya, nem szúr, nem viszket, nem csomósodik össze, nem töri le a saját pillákat, nem károsítja ezeket és egyáltalán nem veszélyezteti a szemünket. Az illesztés láthatatlan, a hatás meg elbűvölő az egész arcra vonatkozóan. Hosszabb, dúsabb pillák, hangsúlyos gyönyörű tekintet, ami minden élethelyzetben ragyogást, nőiességet sugároz. Ha egyszer kipróbáljuk, lehet, hogy többé nem érjük be kevesebbel!
ÁPOLÁS – Könnyű karbantartani, víz, könny, izzadság álló.
A szempillánk úgy, mint a hajunk és egyéb szőrzetünk folyamatosan cserélődik.  A pillák élettartama kb. 60-90 nap, ezután a szálak kipotyognak, majd helyükre új szálak nőnek. Ez egy ciklikus folyamat, így szempilláink folyamatosan megújulnak, kicserélődnek. Mivel a 3D pillákat a saját pillákhoz illesztik, a saját pillák természetes cserélődésével ezek is távozni fognak. Ezért 3D pilla sorunk folyamatosan ritkul, így kb. 4 hetente ajánlott egy töltésre jelentkeznünk, amikor a kihullót pillákat pótolják és tovább élvezhetjük az eredményt.
VÁLASZTÁS – A minőség nem mindig egyenlő az legmagasabb árral. A legalacsonyabb áraktól is óvakodnunk kell, mert megkérdőjelezhető az alapanyagok minősége és a szakemberek precizitása. Ugyan is látvány és tartósság szempontból nem mindegy, hogy egy szemre 30 vagy 120 szál pilla kerül felhelyezésre.
Érdemes körültekintőnek lennünk szempilla hosszabbító szakember választásakor. Nézzük meg az elkészített munkák képeit, kérdezzük meg bátran, hogy milyen anyagokkal dolgozik, mióta, hány szempillát tartalmaz az ár és nem utolsó sorban érdemes odafigyelni arra, hogy hogyan történik a szempillák előkészítése. Ugyanis a felhelyezést megelőzi egy nagyon alapos szemkörnyéki- és szempillatisztítás a tövektől, a teljesen hosszúságon át. Az előkészítés, a ragasztó minősége és a szakember ügyessége, igényessége határozzák meg az eredményt.

 


Nos, ma már nyugodtan búcsút inthetünk a rövid, ritka szempilláknak, akár a szempilla spirálnak is, mert a 3D szempilla hosszabbítás segítségével, minden élethelyzetben élveztetjük a csodálkozó tekinteteket, akik nem értik majd, hogy mitől lett ilyen gyönyörű a szemünk. Helló nőiesség! Helló ragyogás! Helló önbizalom!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...