Home / Életmód / A zsírbontás iPhonja!

A zsírbontás iPhonja!

Az elmúlt évek egyik legdivatosabb szolgáltatásai közé nőtte ki magát az ultrahangos zsírbontás, egymás után nőttek ki a zsírbontó szalonok országszerte, hisz mindenki szeretne gyorsan, fájdalommentesen fogyni, csodabogyók, izzasztó edzések és hónapokig tartó koplalás nélkül. Zsírbontásos kezeléshez nagyon sok helyen hozzá lehet jutni, kuponos cégeknél egészen alacsony árakon is.

De vannak akik ezzel nem elégszenek meg! Mint a technikai fejlődés során mindenben, itt is megjelent már az új generáció, a zsírbontógépek iPhonja, a Cavi-Lipo, ami meghódította már Japánt, Hollywoodot, és a skandináv államokat, európai sikerútja éppen most kezdődik…

Miben is más ez a gép, mint a többi: A külső szépsége és hihetetlen megbízhatósága mellett számtalan technikai megoldása is egyedülálló. Titánból és szilikonból készült kezelőfejei olyan tartományban engedik dolgozni a gépet (25 kHz), amit a jelenleg meglévő technológiák nem engedhettek meg a fülsértő denevér hang miatt (ez itt alig érzékelhető) Ez a tartomány viszont már tartósan életképtelenné teszi a zsírsejteket, így a fogyás nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető még a kezelés utáni napokban is. Ráadásul nem csak egy testfelületet, hanem teljes testet is kezelhetünk vele egy-egy alkalommal, így a kezelés végére minden kényes testfelület megszépülhet.

A Cavi-Lipo első példánya egy budai villa épületében működik – nagy sikerrel. Már a féléves tesztelés is bizonyítja: egy teljesen új világ érkezett a magyarországi zsírbontó piacra, a vendégek kedvelik, több száz eladott bérletes rendkívül elégedetten nyilatkozik a kezelés eredményéről, kényelméről.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...