Home / Életmód / A TOP 3 göndörített hajviselet

A TOP 3 göndörített hajviselet

Egyre divatosabb a göndör haj és így egyre több híresség is ilyen frizurát csináltat magának.  Divatosabb, mint a lapos, sima, egyenes haj. Összeállítottuk a Hollywood-i híreségek  legújabb trendi hajviseleteit.

Sportosan elegáns: Felejtsünk el mindent, amit hallottunk a fürtök és a rövid hajak összeférhetetlenségéről. Halle Berry kemény, de annál nőiesebb hajviselete a bizonyíték arra, hogy a rövid hajból is lehet, izgalmas és ugyanakkor nem olyan nagy gonddal elkészíthető hajkoronát varázsolni. Ehhez csak annyit kell kérnünk fodrászunktól, hogy a fej tetején hosszabbra hagyja meg hajunkat, hogy legyen mit göndöríteni. Vágás és mosás után hagyjuk megszáradni természetes módon, és egy sima habfixálóval szétkuszáljuk hajunkat.

Üzletasszonyoknak, akkik szexisek akarnak maradni: Egyenes szálú hajból, kíválóan elkészíthető az alábbi hajviselet. Bizonyíték erre: Vanessa Hudgens szexi vállra símuló és csak a végek göndörítésével elkészített haj. A hosszú és az arcot keretbefoglaló hajkorona vékonyítja mégjobban az arcot. Amikor megmostuk hajunkat, a fejünk tetejénél válasszuk ketté és fésüljük két oldalra. Majd hagyjuk természetes módon megszárítani félig. Ezután már nincsen más teendőnk, mint göndörítő fixáló habbal, a szemünk magasságától jól bemasszírozni és hagyni így megszáradni.

Göndör, bozontos, viszont nagyon szexi:  mert ez az “ellenőrzött káosz” legjobb női göndör viselet, mint amit Rihanna is visel.  Ennek a hajviseletnek az előkészítését csak fodrászra bízzuk, mivel kialakításánál nagyon fontos, hogy borotvapengével bodorítsák egy kicsit a hajunkat. Ezt a viseletet szintén az egyenesszállú hajjal rendelkező hölgyeknek is ajánljuk. Hiszen Rihanna-nak is teljes egyenes hajból készítették el. Majd az otthoni szárításkor semmi másra ne ügyeljünk, min arra, hogy ha bedörzsöltük göndörítőhabbal a hajunkat, a fejbúb tetejétől, hagyjuk természetes módon megszáradni.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...