Home / Életmód / A szépségipar szégyenfoltja: fenék formájú körömlakk

A szépségipar szégyenfoltja: fenék formájú körömlakk

A dizájnerektől már megszokhattuk, hogy folyton valami őrült ötlettel állnak elő, csak hogy a termékükre felhívják a figyelmet, azonban most túlszárnyalták önmagukat.

 

 

 

A szépség-és kozmetikaiparban manapság óriási a verseny, így mindenkinek célja, hogy kitűnjön a sokaságból. Ezt leggyakrabban reklámokkal teszik, azonban ma már egyre többször magukat a termékeket alakítják ki úgy, hogy azok megfogják az esetleges vevők figyelmét.

Ezt tette Bootie Babe alapítója, Mark O’Hara, aki piacra dobott egy 12 színből álló körömlakk kollekciót, méghozzá fenékformájú üvegcsében! Azért ismerjük el, figyelemfelkeltésnek kiváló, ám sok nő szexistának titulálja az ötletet, de ez O’Hara-t egy cseppet sem zavarja, sőt mi több, igencsak örül a körömlakkjai körüli őrületnek.

Pedig nem ő az egyetlen, aki meztelen női testtel akarja eladni termékét, hiszen Jean Paul Gaultier is előszeretett alakítja így ki parfümjei kiszerelését.

Amúgy maga a kollekció szinte semmiben sem tér el a többi, manapság divatos vonaltól. 24 árnyalata közt ugyanúgy találni élénk és pasztell színűeket, mint metálos csillogásúakat,és természetesen az összeset hangzatos fantázianévvel illették,  mint például Red Riding Rump, Hella Hiney, Whale of a Tail, Grind Behind, Uncanny Fanny, vagy Tears for Rears.

Persze a Bootie Babe körömlakkjai hatalmas sikernek örvendenek, és csak úgy kapkodják őket- nem is csoda, hisz’ viszonylag jó áron értékesítik, mivel egy-egy darab 12 dollárba, azaz kb. 2600 Ft-ba kerül.

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...