Home / Életmód / A szempillagöndörítés és -hosszabbítás lenyűgöző alternatívája

A szempillagöndörítés és -hosszabbítás lenyűgöző alternatívája

A Lash Lift egy vadonatúj technológia, amivel a saját szempilláink dúsabbnak, hosszabbnak hatnak és gyönyörűen íveltek lesznek. Kényelmesebbé teszi az életünket és ragyogóvá az egész arcunkat!

A Lash Lift megváltoztatja mindazt, amit eddig a szempilla göndörítésről gondoltunk! A Lash Lift technikával, az összes szál szempillát tőtől emelik meg és így ívelik, 3 speciális anyaggal és technikával. Ennek köszönhetően, a saját pilláink hosszabbnak és dúsabbnak hatnak.
Az azonnali látványos eredményt a kozmetikákban, egy kb. 45 perces kezeléssel érjük el, Ez idő alatt csukott szemmel, kényelmesen pihenhetünk. Az eredmény akár 8 hétig tart, anélkül hogy bármilyen karbantartást, frissítést igényelne. Nem kell külön időt szánnunk pl. a pillák töltésére, mint a 3D szempilla hosszabbítás esetén. Ráadásul, kíméletes, nem károsítja a saját pilláinkat. Nem összetévesztendő az elavult szempilla dauerral, ami csak visszagöndörítette a szálakat, így azok még rövidebbnek tűntek.

A Lash Lift azon hölgyeknek nyújt lenyűgöző alternatívát, akik szempilla spirált vagy göndörítőt használnak, akik nem szeretnének, vagy akiknek nem ajánlott a 3D szempilla hosszabbítás. Látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén is.
Mostantól lehet a saját pillánk is hosszabb, dúsabb, íveltebb, szempilla hosszabbítás és spirál nélkül, nagyon gyorsan és akár 8 hétig tartósan!

www.szempillacentrum.hu

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...