Home / Életmód / A gyönyörű haj titkos receptje

A gyönyörű haj titkos receptje

Hajunk egyik büszkeségünk lehet, különösen, ha olyan egészségesen ragyog, mint a hollywoodi sztároké, és olyan életteli, mint a samponreklámokban szereplő modelleké. Ám ezt nem mindenki mondhatja el magáról, ami nem is csoda, hiszen hajszálaink folyamatosan rongáló tényezők hatásának vannak kitéve. A fizikai hatások közül elég, ha a durva fésülésre gondolunk, a kémiai hatások közül pedig a tartós oxidatív színezés és a kedvezőtlen összetételű samponok tudják legkönnyebben károsítani a hajat. Ehhez jönnek még a kedvezőtlen környezeti hatások: az ultraibolya sugárzás, a magas hőmérsékletű agresszív kezelések (hajsimító, hajszárító), a különböző szennyeződések és légköri behatások (szálló por, szél, szélsőséges hőmérséklet) mind-mind hajunk egészsége ellen dolgoznak.

Hajszálaink folyamatosan rongáló tényezők hatásának vannak kitéve, amelyek következtében sérül a haj: szárazzá válik, töredezik, veszít rugalmasságából, hullik, elveszíti fényét és nehezen kezelhetővé válik. Az egészséges és fénytől csillogó haj visszanyerése érdekében speciális ápolás javasolt, amelyhez kiválóan alkalmasak a terméteszetes összetevőkből álló Gerovital hajápoló termékek.

A felsorolt tényezők tehát mind roncsolják a hajszálak szerkezetét, amelynek következtében sérül a haj: szárazzá válik, töredezik, veszít rugalmasságából, hullik, elveszíti fényét és nehezen kezelhetővé válik. A sok panasz közül talán a hajhullás és zsírosodás az, ami legtöbb embernek problémát okoz, férfiaknak és nőknek egyaránt.
Az egészséges és fénytől csillogó haj visszanyerése érdekében speciális ápolás javasolt, amelyhez kiválóan alkalmasak a Gerovital hajápoló termékei.

Gerovital Plant Tratament – Szérum töredezett hajvégekre
A szérum puhítja a hajszálakat, hidratálja a száraz hajvégeket és javítja a sérüléseket. Sőt, mi több, rendszeres használatával a szérum táplálja és erősíti a hajat, ismét egészséges megjelenést kölcsönöz neki.

Gerovital Plant Tratament – Hajpakolás megviselt hajra
Hasznos segítség azoknak, akiknek haja ki vannak téve a mindennapi fenyegetéseknek: a különböző hajformázó termékek kémiai vegyületi, a magas hő (hajszárító, hajvasaló), UV-sugárzás, szennyeződések stb.

Kapható az Auchan és Tesco áruházakban, valamint megrendelhető a g-online web-shopból!

Iratkozz fel hírlevelünkre a http://www.farmec.hu/ oldalon, hogy a tied lehessen a Gerovital Plant Tratament hajpakolás és szérum!

Sorsolás: 2014. április 14. (A nyertes nevét ezen a napon közzétesszük a Facebook oldalunkon!)

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...