Home / Életmód / Új őrület: ombre ajkak

Új őrület: ombre ajkak

Az ombre-mánia következő állomása megérkezett: ezennel az ajkakat vesszük célba és készítjük el a népszerű színátmenetes stílussal!

 

 

Először jött az ombre szemhéjfestés, az ombre haj, majd kicsit később az ombre körmök. Eddig azt hittük, itt megáll a sor, de tévedtünk, ugyanis az igazi trendkövetők már az ajkukra is odacsempészik ezt a fajta színátmenetes trend.

Elkészítése nem igényel különösebb kézügyességet, viszont jó minőségű termékeket már annál inkább, hiszen úgy nehezen készíthetjük el – illetve élvezhetjük sokáig csodálatos színpompában ragyogó ajkainkat, ha össze-vissza kenődik a rúzs. Tehát mielőtt nekilátnánk, szerezzünk be lehetőleg profi termékeket, valamint egy jó, szájra való alapozót, hogy tovább megmaradjon a végeredmény a helyén.

 

Hozzávalók:

  1. alapozó
  2. szájkontúr ceruza
  3. sötétebb rúzs
  4. világosabb rúzs

Miután a hozzávalókat összeszedtük, kezdődhet maga a sminkelés. Első körben kontúrozzuk körbe az ajkainkat a kiválasztott szín legsötétebb árnyalatával, majd a száj középső részét kihagyva egy rúzsecset segítségével vigyünk fel ugyanilyen színű – vagy ennél egy kicsit világosabb- rúzst! Utána a maradék területet fessük be a legvilágosabb árnyalattal, majd dolgozzuk össze az átmenetet! Amennyiben még teltebb hatást szeretnénk elérni, ne használjunk a végén mindenhova szájfényt, elég egyedül csak középre felvinni!

Természetesen nem muszáj, hogy ugyanazon szín különböző árnyalatait alkalmazzuk az ombre festésnél, mivel ha valaki elég bevállalós, akkor bulikba készíthet magának más, akár kontrasztos színekből is extrém ajaksminket- azonban hátulütője, hogy igen gyakran ellenőrizni kell, hiszen kiábrándító látványt nyújt, ha elkezd összemosódni a művünk.

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...