Home / Divat / Vera Wang színes esküvői ruhakollekciója

Vera Wang színes esküvői ruhakollekciója

Ahogy a kifutókon látjuk, a divattervezők minden erejükkel próbálják a ruhatárunkat megszínesítni, ami valljuk be, egyáltalán nincs ellenünkre. Viszont ez nem áll meg a hétköznapi viseleteknél, ugyanis egyre többen gondolják úgy, hogy az esküvői ruhák ragyogó fehérsége már divatjamúlt, és ideje lenne ezen változtatni.

 

Vera Wang csodálatos esküvői ruhakreációiról vált híressé, melyek tökéletes keverékét képezik a mai romantikus és a high fashion divatnak. A 2012-es évben a szűziességet jelképező fehér színt kissé mellőzve lesz, és helyette előtérbe kerülnek a lágy pasztellszínek, sőt, a fekete is, sokak nagy meghökkenésére- bár igaz, az utóbbi nagyrészt az őszi kollekció részét képezi.

Igaz, kreációi az egyszerűségtől messze vannak, de még az extrémitás határán belül mozognak, tehát bárki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló modellt, persze ha a pénztárcája engedi. A ruhák nagy részét csipkék, fodrok, valamint redők ékesítik, melyekhez gyakori kiegészítők a derekat átölelő óriási masnik, melyek fejdíszként is megjelenhetnek. Ezen kívül természetesen helyet kapnak még a Vera Wang-ra jellemző aszimmetrikus vonalak, sellőfazonok, pánt nélküli megoldások, valamint a hatalmas, szoknyák is, persze mind a legkönnyebb, leglégiesebb anyagokból megalkotva.

 

 

A tavaszi kollekciója színek tekintetében még viszonylag visszafogott, nem igazán távolodik el a világos árnyalatoktól, leginkább az orgona, a szürke, a világoszöld és a pezsgő dominál, viszont őszre a színválasztásban megkomolyodik és az esküvői ruhák egyre sötétebbé, vamp stílusúvá válnak. Igaz, a fekete kreációkat nem biztos, hogy mindenki szívesen viselné élete nagy napján, de ennek ellenére hatalmas sikert aratott a divatszakma köreiben, és a vártnál több megrendelés is érkezik rájuk.

 

Hogy ezek után milyen folytatás várható? Előreláthatólag a tervezőnő marad a meghökkentő, ámde csodálatos modelleknél, és 2013-ban a piros, a bordó, valamint a vörös szín lesz a meghatározó a kollekciójában, bár a gótikus darabok után ezen már egy cseppet sem lepődünk meg!

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...