Home / Divat / Válasszon az egyéniségéhez illő szandált a nyárra

Válasszon az egyéniségéhez illő szandált a nyárra

Most, hogy végérvényesen beköszöntött a jó idő, ideje, hogy felújítsuk ruhatárunk mellett a cipősszekrényünk tartalmát is. Persze a magassarkúak még mindig divatosak, de összeállításunkban most inkább a kényelmes lapos talpúakra helyezzük a hangsúlyt, melyekben egy városnézés során sem nehezedik el a lábunk.

 

 

 

Hippi

Akár nyaraláshoz, akár fesztiválozáshoz, akár egy esti kiruccanáshoz szeretnénk valami kényelmeset, mégis vidámat és egyedit felvenni, akkor egy horgolt szandál nagyszerű választás- persze csak akkor, ha megfelelő szerelést társítunk hozzá. Ehhez a Dolce&Gabbana darabhoz például remekül kombinálhatjuk egy csinos fehér, laza háromnegyedes nadrággal, valamint egy piros spagettipántos felsővel.

 

 

Rocker

A rockos szegecsek már több éve letaszíthatatlanok a trónról. Megjelennek a táskákon, ruhákon, ékszereken, na és persze a cipőkön is. Természetesen a cipőcsászár, Christian Louboutin sem hagyhatja ki palettájáról. Külön jó hír, hogy ezt 15 centis sarkak nélkül is kínálja!

 

 

Keleties

A keleti trendek idén is tartják magukat, nem is csoda, hiszen öltözködésük laza, kényelmes, mégis szexis és roppant nőies. Amennyiben egy kicsit unalmasnak találja a szokványos csatos, vagy belebújós szandálokat, akkor válasszon olyat, aminek van a lábszáron haladó kötős része- ezzel igazán feldobhatja az egész megjelenését! A képen látható Hermés leginkább szoknyával mutat!

 

 

Vagány

Amennyiben olyan szandált szeretnénk, ami szinte mindenhez passzol és bármilyen alkalomra felvehetjük, akkor lehetőleg olyat válasszunk, amely feltűnő, ám mégsem extrém. Ha hosszú sétálást tervezünk, akkor érdemes olyat beszerezni, amelynek magasított kissé a szára – mint a képen látható Jimmy Choo-nak- így nem fog pár óra mászkálás után sem elfáradni a lábunk.

 

 

 

Elegáns

Ebben a Giuseppe Zanotti szandálban akár még egy komoly munkamegbeszélésre is elmehetünk, hiszen kevés olyan lapos talpú lábbelit találni, amely amellett, hogy kényelmes, még elegáns is.  A fekete velúr anyagát remekül feldobja az elején és az oldalán lévő aranyszínű díszítés.

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...