Home / Divat / Vadító piros bőrcuccok őszre

Vadító piros bőrcuccok őszre

Igaz, jóformán még el sem kezdődött az igazi tavasz, a divattervezők máris az őszi, téli kollekciójukat tárják fel sorra a nagyközönség előtt. Hogy mégis mik lesznek divatosak a hidegebb hónapokban? A piros bőr egyértelműen közéjük fog tartozni!

 

Most már hivatalos: a piros bőr ősztől már nemcsak a táskák, cipők, kabátok világára lesz jellemző, hanem a ruhák anyagválasztásában is megjelenik! Akár motorrajongó rocker vagy, akár nem, ha talpig bőrben jelensz meg valahol, biztosan hatalmas sikert aratsz majd kifinomult vamp stílusoddal! A bordótól, egészen a sokkoló tűzoltóautó pirosig minden árnyalata helyet kap az öltözködésben, tehát ne félj használni! Tévedés azt hinni, hogy ez az anyag túlságosan vaddá és megközelíthetetlenné tesz, mivel a palettán egészen kifinomult, elegáns modellek is helyet kapnak a vagányabb darabok mellett.

Ne ódzkodjunk tetőtől talpig bőrbe bújni, mivel ilyen szereléssel kifejezetten stílusos és szexi benyomást kelthetünk másokban, ráadásul amint ebbe a feltűnő színbe burkolózunk, egyből magabiztosabbnak és határozottabbnak fogjuk magunkat érezni.

 

A nagyobb nevek közül Alexander Wang, Valentino, Marni, valamint Tommy Hilfiger is átadta magát a piros bőr életérzésnek és meghatározták vele az idei ősz/tél irányvonalát nemcsak a női, de a férfi ruházat terén is. Ez az anyag örök divat, és természetesen fekete színben se tűnt el teljesen a palettáról, de a vezető helyet egyértelműen a domináns bordó tudhatja magáénak.

 

Mivel feltűnő színről van szó, mind ékszerek, mind smink tekintetében érdemes egy bizonyos határvonalat megtartani, nehogy a túl sok kategóriájába essünk, és nevetség tárgyává váljunk. Ha lehet, nyakláncot, illetve túlságosan extravagáns fülbevalókat mellőzzük, öltözékünket inkább hosszú, színben ruhánkkal harmonizáló bőrkesztyűvel, övvel, valamint az elmaradhatatlan magassarkú cipővel tegyük felejthetetlenné!

 

Sminkelés tekintetében a bőr szettekhez a vamp stílus alapjait kövessük, tehát a makulátlan alapozást, valamint a hangsúlyos, vörös rúzst, viszont ez esetben a szemet csak minimálisan hangsúlyozzuk, mivel a cél a vadabb elegancia, nem pedig a félelmetes vámpír külső.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...