Home / Divat / Unja a szexista megjegyzéseket? Hordjon akkor szőrös harisnyát!

Unja a szexista megjegyzéseket? Hordjon akkor szőrös harisnyát!

A nők többsége minden erejével azon van, hogy megszabaduljon a lábukon –és a máshol- lévő sötét szőrszálaktól. Egészen eddig…

 

 

Borotválás, gyantázás, lézeres szőrtelenítés- csak pár módszer azok közül, amiket a gyengébbik nem képviselői bevetnek annak érdekében, hogy sima, szőrtől mentes lábakkal büszkélkedjenek. Sokan horribilis összegeket is képesek ezért kiperkálni, csakhogy vonzóbbak legyenek így férfiak számára.

Kínában azonban megelégelték a folytonos zaklatásokat, beszólásokat, így úgy gondolták, ha a nők visszavennék csáberejükből, akkor talán nyugodtabban vonulhatnak végig az utcákon. Ezért a China Smack munkatársai megalkották a világ legantiszexuálisabb ruhadarabját, a szőrös harisnyát!

A gyártók azzal érvelnek, hogy Ázsiában rengeteg nemi erőszak történik, és ilyen lábakkal talán valamennyire el lehet venni a férfiak kedvét a közeledéstől.

Azonban az ötlet több sebből is vérzik: egyrészt ez a zaklatókon kívül az összes többi pasit is elijeszti, így esélyt sem adhatunk magunknak, ha ismerkedni szeretnénk, másrészt lényegesen olcsóbb, ha egyszerűen az illető nem szőrteleníti többé magát. No meg persze nem beszélve arról az eshetőségről, ha pont egy olyan irányultságú emberrel futunk össze, aki kifejezetten a férfias nőkre bukik…  Tehát ha félünk a zaklatóktól, akkor hordjunk magunkkal inkább paprika spray-t, és a szőrös harisnyát tartogassuk inkább a halloweeni bulikra!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...