Home / Divat / Új őrület a Triumph-tól: jeges melltartó

Új őrület a Triumph-tól: jeges melltartó

A divattervezők mindennap képesek sokkolni minket, és ez a Triumph-nál sincs másképp. Most igazán váratlan és nevetséges újdonsággal állt a nagyközönség elé: a jeges melltartóval.

 

Nyáron, a tűző napsütésben minden vágyunk, hogy valahogy lehűtsük magunkat és felfrissüljünk. Hogy megkönnyítse a hölgyek helyzetét, a Triumph meglepő újdonsággal állt elő: jeges melltartóval. A Super Cool Bra elnevezésű fehérneműt Tokióban mutatták be, a közönség nem kis meglepetésére. A kreációhoz tartozik egy speciális gél párna, melyet a melltartóba való helyezés előtt kb. két órára a hűtőbe kell tenni, míg az teljesen megfagy, így viselője hosszú időn keresztül élvezheti a jég hűsítő erejét.

Ezeket a csoda fehérneműket két színben is bemutatták, melyeket vidám nyári mintákkal (vízben úszkáló halak, algák) dekorálták, sőt, tartozik hozzájuk egy szélharang-szerű dísz is, ami frissítő illattal és kellemes hanggal ajándékoz meg minket.

 

A vicces kedvű dizájnerek természetesen kigondoltak egy B tervet is: ha esetleg nem hűtenének eléggé ezek a fagyott gélek, akkor a melltartók oldalára rögzített bambusz merőkanállal (amibe vizet téve lelocsolhatjuk magunkat), vagy kisebb kézi legyezővel szintén fel tudnánk magunkat frissíteni.

 

Az ötlet őrültség, és ezt szerencsére a Triumph csapata is nagyon jól tudja, így ezek csak bemutató darabok, nem fogják forgalomba hozni és árusítani a hűsítő melltartókat. A bizarr kinézetű kreációt teljesen más okból kifolyólag alkották meg, méghozzá hogy felhívják a Japán lakosok figyelmét, hogy energiatakarékossági szempontok miatt korlátozzák a légkondicionálók használatát.

 

 

„ Az egész nemzet, de főleg Kansai régió hamarosan jelentős villamos energia hiányban fog szenvedni. A vállalatoknak és a családoknak jelenleg magasabb villanyszámlával kell számolniuk, ezért döntöttünk úgy, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az energiatakarékosságra.”- nyilatkozta a Triumph Japán szóvivője, Yoshiko Masuda.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...